06.04.2020 |
clicama

La setmana que ve començaran les obres per substituir les canonades d’aigua del carrer la plana

Les obres s’allargaran dos mesos i afectaran uns 400 metres de canonada
La setmana que ve començaran les obres per substituir les canonades d’aigua del carrer la plana

L’Ajuntament de Mollet ja ha pres una decisió sobre les canonades d’aigua del carrer la plana que en els darrers dies han patit diverses avaries que han afectat als veïns. Segons ha informat avui dijous, opten per substituir de forma immediata les tres canonades que donen servei en aquest carrer, dues que alimenten les escomeses i una que forma part de la xarxa de distribució general.

Les obres, informen, s’iniciaran dilluns vinent i s’allargaran uns dos mesos. Aquests treballs significaran la renovació de més de 400 metres de canonada i tindran un cost aproximat de 150.000 €. Les obres consistiran en la substitució de les velles canonades que abasteixen l’avinguda de Burgos des de Martí l’Humà fins al carrer la Plana i carrer la Plana a les dues bandes.

Així mateix, aprofitant aquests treballs, s’efectuaran diverses millores com la interconnexió de les dues canonades i la instal·lació de diverses vàlvules que garanteixin que en cas de futures avaries, el nombre d’abonats afectats serà molt menor.

L’Ajuntament explica que durant aquest temps, anirà informant puntualment als veïns afectats “dels talls d’aigua programats que caldrà fer mentre durin les obres de substitució per estalviar-los molèsties”.

Aprofitant aquests treballs també es realitzaran millores d’accessibilitat al pas de vianants del semàfor del carrer la Plana.

El passat cap de setmana uns 60 abonats del carrer la Plana de Mollet es van quedar sense subministrament d’aigua potable a causa d'una greu avaria a la canonada que hi ha al mateix carrer. A causa de la impossibilitat d’arreglar l’avaria ràpidament, l’empresa SOREA concessionària del servei a la ciutat, va instal·lar un camió cisterna que es va encarregar d'abastir d'aigua a aquests abonats.

SOREA va informar dimarts que havia detectat que la canonada de la xarxa d’aigua ha arribat al final de la seva vida útil i requeria una substitució completa. Informaven que estudiaran la viabilitat econòmica d’aquesta substitució, que afectaria uns 325 habitants (130 abonats). L’Ajuntament de Mollet ha optat, doncs, per una reacció ràpida

Comentarios