19.02.2020 |
clicama

Seguiment desigual i sense incidents de la Vaga General a Mollet

Seguiment desigual i sense incidents de la Vaga General a Mollet

Seguiment desigual a Mollet del Vallès de la jornada de la Vaga General convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa IAC per protestar per la condemna als líders independentistes i demanar-ne la seva llibertat. La incidència més gran és al sector educatiu on la gran majoria d'alumnes i professors de les escoles s'hi han adherit. La vaga afecta només parcialment al petit comerç on hi ha una part de les botigues que no han obert. Sí que ho han fet les grans superfícies - excepte l'Esclat que ha fet un tancament patronal- i a la majoria les indústries es treballa amb normalitat.


Diverses entitats independentistes havien convocat a les 12 del migdia una concentració davant de l’Ajuntament de Mollet que finalment no s’ha fet. Les raons de la desconvocatòria és que la majoria dels possibles assistents s’han incorporat a les marxes que van en direcció a Barcelona. Tot i això, com que la desconvocatòria s’ha fet tard, unes dues-centes persones s’han concentrat a la plaça i posteriorment, sense pancartes, han marxat per diferents carrers del centre de la ciutat.


La vaga general s’està desenvolupant amb normalitat i sense incidents a Mollet, i amb el compliment dels serveis mínims municipals, segons ha informat l'Ajuntament.


Els serveis mínims decretats per l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’estan complint amb total normalitat i el seguiment de la vaga general entre els treballadors municipals se situa entorn del 30%.

Comentarios