27.02.2021 |
clicama

Sanitaris en Lluita valora “molt negativament” la moció de defensa de la sanitat aprovada pel ple de Mollet

protesta-hospital
Sanitaris en Lluita valora “molt negativament” la moció de defensa de la sanitat aprovada pel ple de Mollet

Sanitaris en lluita i la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès han valorat “molt negativament” que la moció que havien presentat a través de Mollet en Comú al Ple Municipal de Mollet, fos rebutjada en el ple municipal del passat dilluns. La moció no va arribar a ser votada, ja que Junts per Mollet va presentar una esmena que va rebre el suport dels grups municipals del PSC i Ciutadans i per tant va fer decaure la moció de Mollet en Comú tot i que aquesta tenia el suport d'Ara Mollet ERC MES i Podemos Mollet.

Sanitaris en lluita i la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès Lamenten que la moció alternativa presentada per Junts per Mollet “no reculli aquests objectius ni l'argumentari crític envers les retallades realitzades en els últims anys amb el suport de l’alcalde Josep Monràs. De la mateixa manera, que tampoc defensa la Sanitat pública 100%, com recollia la nostra moció, ni altres peticions com la del CUAP, les urgències en salut mental i una nova residencia pública a Mollet”.

La moció, recorden, tenia la intenció de reivindicar les necessitats sanitàries de Mollet i la seva àrea d'influència, “exigint a la Generalitat la creació de taules de negociació i diàleg amb les forces polítiques, socials i sindicals per poder lluitar plegats contra els dèficits de tota mena que pateix la sanitat pública catalana, així com aconseguir millorar les condicions laborals del personal al servei del sistema sanitari del nostre país”.

Sanitaris en lluita i la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès carreguen especialment contra el PSC i diuen no entendre “com un partit que diu defensar la sanitat pública com el PSC de Mollet, no doni suport a les nostres demandes i estigui més interessat a acontentar a la direcció de la Fundació Sanitària de Mollet. De la mateixa manera que tampoc critica a l’antiga Convergència i Unió, que ha estat la principal responsable d'aquesta situació tan precària que patim, especialment en l’actual context de la pandèmia del Covid-19

Les dues entitats diuen que seguiran “lluitant per una sanitat pública 100% sense privatitzacions ni retallades” i agraeixin a Mollet en Comú haver presentat la seva moció, així com a la resta de grups municipals li han donat suport: Ara Mollet-ERC-MES i Podemos Mollet.

Sanitaris en Lluita valora “molt negativament” la moció de defensa de la sanitat aprovada pel ple de Mollet
comentaris