05.06.2020 |
clicama

Roger Torrent diu a Mollet que a les municipals Catalunya es tenyirà de "groc republicà"

Roger Torrent diu a Mollet que a les municipals Catalunya es tenyirà de "groc republicà"

La segona autoritat de Catalunya, el president del Parlament Roger Torrent va ser dilluns a Mollet per donar suport a la candidatura d’Ara Mollet ERC MES. El líder republicà va participar en un acte que va tenir com escenari les escales de l’antic ajuntament, a la plaça Prat de la Riba. Torrent va parlar al costat del candidat a alcalde, Oriol López.


Abans dels Parlaments, Oriol López va explicar les raons per les quals aquests dies, a diferència d’altres candidatures no estan explicant el programa electoral sinó que se centren en altra mena d’actes. El dissabte i diumenge, per exemple, van realitzar a l’Avinguda Llibertat i al Parc de Can Borrell dos actes sorpresa que han batejat com “Canviem de Color”. Es tracta d'anar fent, amb la participació de tothom que vulgui, un dibuix de 8 metres que es podrà veure el darrer dia de campanya...”. Creiem que pot quedar molt bonic veure tots els colors de com vol la gent que sigui Mollet”, va dir l’Oriol López.


“Fem una campanya molt de carrer... Ens estem enduent sensacions boníssimes, sensacions que hi ha molta gent a Mollet que el 2015 volia un canvi que no es va produir i nosaltres els expliquem que aquest canvi es pot produir, que el canvi ha de venir d’Ara Mollet ERC MES i que per això ens presentem...”, va comentar el candidat. Va explicar que el 26 de maig poden passar dues coses: “la primera és que hi hagi continuïtat i que l’alcaldia sigui socialista com en els darrers 32 anys o que hi hagi un alcalde d’Ara Mollet ERC MES que jo crec que és el que demana una part de la població de Mollet”.


Roger Torrent va anticipar que el 26 de maig “tenyirem de groc republicà aquest país” i va explicar que era a Mollet “per recolzar el canvi que es mereix Mollet”. El president del Parlament va indicar que a la ciutat “Només hi ha dues possibilitats o la continuïtat del PSC o el canvi d’Esquerra Republicana”.


“És important que tinguem molts alcaldes republicans que construeixen el projecte des de baix, conjuntament amb els veïns. Si nosaltres som republicans, és perquè criem que és la millor eina per ajudar a la gent”, va explicar.

Roger Torrent diu a Mollet que a les municipals Catalunya es tenyirà de "groc republicà"
comentaris