07.04.2020 |
clicama

La regidoria de Respecte Animal de Mollet anuncia la posada en marxa d’un espai de treball amb les entitats animalistes

La regidoria de Respecte Animal de Mollet anuncia la posada en marxa d’un espai de treball amb les entitats animalistes


L’Ajuntament de Mollet, des de la Regidoria de Respecte Animal, ha anunciat que posarà en marxa un nou espai de treball “destinat a garantir el benestar animal i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania”. D’aquest espai en formaran part entitats, voluntaris i tots aquells actors que tenen a veure amb el món animalista. Aquest es formalitzarà amb una primera reunió amb tots els agents implicats que tindrà lloc el dimecres dia 12.


L’Ajuntament explica que un dels seus compromisos pel que fa a les polítiques de benestar animal, és promoure i fomentar “el treball conjunt entre tots aquells actors de Mollet relacionats i compromesos amb el món animalista per tal de centrar esforços en la defensa dels drets dels animals i la bona convivència amb les persones”.


Un dels agents implicats, Espai Gos Mollet, va informar aquest dimecres que s’havia ja reunit amb la regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, per exposar-li les seves diferents propostes encaminades a millorar la convivència entre els ciutadans i els gossos. Concretament aquest col·lectiu presenta una desena de propostes que pensen que poden ser “aplicades ràpidament i sense necessitat d’un cost econòmic notable”.

Entre aquestes propostes, Espai Gos considera especialment urgent, permetre l’accés als gossos al Parc de les Pruneres i al Parc de Pau Casals; permetre que puguin entrar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i als equipaments cívics i senyalitzar un espai per les persones amb gos al Parc de Can Mulà. També en proposen d’altres com adaptar les fonts perquè els animals puguin beure– una proposta que Ciutadans va incloure als pressupostos de 2020 a partir d’una iniciativa de Mollet Opina-, millorar el procediment d’avis i recollida d’animals perduts o apropar els animals de companyia a espais com escoles, casals d’avis o centres sanitaris per “integrar-los a la societat”.

Comentarios