23.01.2021 |
clicama

La regidora molletana Isabel Padilla, escollida per anar a les llistes d’ERC de les eleccions al Parlament del 14F

La regidora molletana Isabel Padilla, escollida per anar a les llistes d’ERC de les eleccions al Parlament del 14F

La regidora d’Ara Mollet ERC – MES, Isabel Padilla va ser escollida el passat dissabte 21 de novembre al Congrés Comarcal del Vallès Oriental d’Esquerra Republicana de Catalunya per anar a les llistes d’ERC de les eleccions al Parlament del 14F.

Al Congrés Comarcal van participar per videoconferència 125 militants de la comarca i es va escollir Chakir El Homrani com a primer candidat a les eleccions del Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. L’actual conseller de Treball, Afers Socials i Famílies va obtenir la validació d’un 77% de la militància present al Congrés.
El congrés va escollir també 6 persones més per representar la comarca a la candidatura per a les eleccions al Parlament: aquestes van ser Ángeles Live (regidora de Caldes de Montbui), Joan Galiano (alcalde de Bigues i Riells), Isabel Padilla (regidora a Mollet del Vallès), Magalí Miracle (regidora de Sant Celoni), Albert Valls (militant de Cardedeu) i Ignasi Martínez (alcalde de Tagamanent).
La regidora d’Ara Mollet ERC – MES, Isabel Padilla, va obtenir 72 vots i serà a les properes llistes del Parlament. La presidenta de la secció local d’ERC de Mollet, Txell Humbert va manifestar que “Padilla representa l'obertura d’un partit que vol representar el conjunt de la societat catalana. Els republicans de Mollet estan contents que la Isabel ens representi a la candidatura del Parlament”.
Nascuda a Benitagla (província d’Almería) fa seixanta-set anys,  Isabel va arribar a Mollet l’any 1964. Ha estat treballadora familiar i avui és jubilada. Té 4 fills i 5 nétes. Activista al barri de l’Estació del Nord (on sempre ha viscut), va ser presidenta de l’Associació de Veïns del seu barri. També ha lluitat per a la igualtat des de la presidència de l’Associació de dones Àgora (de la qual en va ser cofundadora).
El 2019 va anar a la candidatura municipal d’Ara Mollet i va ser elegida regidora. A la pregunta de per què és al costat d’ERC, la Isabel afirma que “Porquè me gustó la gente que hay en Mollet, su forma de trabajar y de hacer la cosasSu honestidad y la forma de acoger a la gente. I también por la injustícia que viví y que vivimos el 1 de Octubre de 2017, por el trato vejatoria del Gobierno español”.
Al Congrés comarcal la regidora molletana deia també que seria a les llistes del Parlament reinvindicant “la condició de dona, treballadora, lluitadora, a partir d’uns orígens que sumen a la societat catalana. Jo tinc els meus orígens, però vull una República perquè els meus fills i nétes visquin en un món més just”.

La regidora molletana Isabel Padilla, escollida per anar a les llistes d’ERC de les eleccions al Parlament del 14F
comentaris