07.07.2020 |
clicama

El regidor molletà Oriol López escollit Conseller Nacional d’ERC al Congrés Comarcal del partit

El regidor molletà Oriol López escollit Conseller Nacional d’ERC al Congrés Comarcal del partit

El passat divendres 24 de gener va tenir lloc a La Garriga, el Congrés Comarcal d’ERC al Vallès Oriental, on es va renovar la permanent comarcal i triar els representants al Consell Nacional. En aquest cas, la tria dels representants de la comarca al Consell Comarcal, l'Oriol López, portaveu i regidor del grup municipal d'Ara Mollet ERC – MES va ser escollit amb el nombre més gran de vots, juntament amb la Sònia Galtié, presidenta de la secció local de Vallromanes, i Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells del Fai.


D'aquesta manera, juntament amb la Marta Vilaret i l'Albert Biescas, el Consell Nacional d'ERC comptarà amb tres molletans.


La nova executiva comarcal d’ERC del Vallès Oriental que continuarà liderant l'Oriol Ramon com a President, comptarà amb la molletana Núria Bustos com a Secretaria de Formació, i els baixos vallesans Roger Parera de Martorelles com a Secretari d'Imatge i Comunicació, la Carme Herrero de Parets com a Secretària de transició ecològica i en Josep Torà de la Llagosta com a Secretari de polítiques LGTBI.

La resta de la permanent està formada per la Sònia Galtié, de Vallromanes (Secretària general), Xavi Pinyol, de Granollers (Secretari d'organització), Montse Martínez, de Vilalba Sasserra (Secretària de finances), Joaquim Barrera, de Cardedeu (Secretari d'entorn, acció política i sectorial), Manoli Garrido, de Lliçà d'Amunt (Secretària de política municipal), Àngels Llive, de Caldes (Secretària de ciutadania), Assia Cherdal, de Canovelles (Adjunta a la secretaria de ciutadania), Zoraida Díaz, de Sant Celoni (Secretària de les dones) i Jett Kirkerud, de Granollers, com a representant del Jovent Republicà. L'executiva, que és paritària, té representativitat territorial i alhora posa èmfasi en els objectius de creixement del partit.

El regidor molletà Oriol López escollit Conseller Nacional d’ERC al Congrés Comarcal del partit
comentaris