04.04.2020 |
clicama

Raúl Broto i Noa Monràs a la nova executiva comarcal del PSC

Raúl Broto i Noa Monràs a la nova executiva comarcal del PSC

Dos molletans, el regidor Raúl Broto i la jove militant Noa Monràs formen part de la nova executiva del PSC del Vallès Oriental que va ser escollida en el congrés de la formació que es va fer aquest dissabte al matí al Teatre Auditori de Bellavista. En el mateix Congrés, el dècim, l’actual primer secretari de la Federació Jonatan Martínez va renovar en el càrrec amb un ampli suport del 94% dels militants assistents. Martínez és primer secretari del PSC des de l’Any 2017 quan va prendre el relleu de Salvador Illa.


Raúl Broto que serà el nou Secretari de l’Àrea de Planificació Política del PSC del Vallès Oriental deia a les xarxes sentir-se “molt il·lusionat” amb aquesta nova responsabilitat política.


El congrés de federació del PSC del Vallès Oriental i moianès, també va escollir els seus i les seves representants al Consell Nacional PSC, Control Financer i Presidència del Consell de Federació. La presidència del Consell de Federació torna a recaure en l’alcalde de Mollet, Josep Monràs mentre que l’exregidor Josep Maria Garzón és un dels membres del Control Financer.

Comentarios