08.03.2021 |
clicama

El PSC del Vallès Oriental reclama Mollet que la Generalitat impulsi un nou Pla de Barris

socialistes
El PSC del Vallès Oriental reclama Mollet que la Generalitat impulsi un nou Pla de Barris
La plaça de Cinco Pinos de Mollet ha estat l'escenari escollit pel PSC del Vallès Oriental per arrancar la campanya de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. Els socialistes volen tornar a posar sobre la taula l'agenda social i han triat la plaça de Cinco Pinos de Mollet perquè avui volien reclamar al pròxim Govern de Catalunya la recuperació del Pla de Barris i aquesta plaça va ser l'epicentre d'un d'aquests plans de reforma integral que van permetre ja fa una dècada una important actuació al barri de Plana Lledó.

En l'acte a Mollet, han participat l'alcalde de la ciutat Josep Monràs al costat dels alcaldes de La Llagosta i Montmeló, Òscar Sierra i Pere Rodríguez, i el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez. Els acompanyava també la primera secretaria del PSC de Mollet, Mireia Dionisio.

“Estem aquí per reivindicar la gran feina que va fer el tripartit a tot el país. Volem deixar de parlar de banderes, i que es parli de realitats, com va ser el pla de barris”, ha dit Monràs. L'alcalde de Mollet ha dit que les ciutats necessiten aquestes polítiques i que això es fa "amb un Govern socialista a la Generalitat".

El Pla de Barris a Mollet, una iniciativa que va posar en marxa el Govern tripartit de Pasqual Maragall, va significar una inversió d’1,5 milions d’euros de la Generalitat per millorar el barri de Plana Lledó, als quals es van afegir una quantitat similar de l’Ajuntament i que es van crear uns 50 llocs de treball.

Jonatan Martínez, ha criticat que l’agenda social hagi sortit de les polítiques públiques de la Generalitat, ha criticat que "La Generalitat ens ha tingut deu anys parlant de coses que s'ha demostrat que no serveixen per millorar la qualitat de vida de la gent" i ha reivindicat que els socialistes tenen "un altre model i altres prioritats, com la cohesió social i els serveis públics" i que les persones estan per sobre de conflictes "que no porten enlloc".

Martínez ha avançat que en aquesta campanya electoral els socialistes volen que es torni a parlar dels veritables temes "que preocupen a la gent" com les escoles bressol, la sanitat, la sostenibilitat o la dependència.

 

El PSC del Vallès Oriental reclama Mollet que la Generalitat impulsi un nou Pla de Barris
comentaris