10.07.2020 |
clicama

El PSC titlla de “pacte de perdedors” l’acord de govern presentat per Ara Mollet ERC MES, Mollet en Comú i Junts per Mollet

El PSC titlla de “pacte de perdedors” l’acord de govern presentat per Ara Mollet ERC MES, Mollet en Comú i Junts per Mollet

El PSC de Mollet ha reaccionat a la presentació aquest dijous d’un pacte de govern entre Ara Mollet ERC MES, Mollet en Comú i Junts per Mollet. Els socialistes titllen l’intent de govern alternatiu – que per ara no té el suport de Podem- com “pacte de perdedors”.


“Avui tres forces polítiques que han perdut les eleccions municipals, segurament mogudes per interessos personals d’alguns dels seus líders i egos mal portats, intenten manipular, enredar i pressionar per aconseguir l’alcaldia.”, afirma el PSC en un comunicat.
“Ni Mollet es mereix tanta baixesa política. Ni la política es mereix tanta baixesa moral”, comenten.


“Les alcaldies ni es compren, ni es regalen. Les alcaldies no són plataformes de poder, ni poden ser objectes d’intercanvi de regals entre amistats. L’alcaldia és un lloc de responsabilitat i de confiança que només atorga la ciutadania, i el 26 de maig la ciutadania va dir que volia continuar tenint a Josep Monràs d’alcalde de la ciutat”, afirmen els socialistes molletans.


El PSC de Mollet diu ser coneixedors que hi ha integrants de Mollet en Comú “que estan en contra d’aquesta postura que intenta regalar l’alcaldia a ERC i que els seus líders ja han signat abans de la seva assemblea d’avui”. Pensen que el comportament dels comuns molletans és “totalment contrari al que aquest partit està fent a altres ciutats com Barcelona”.


Tot i això indiquen que el PSC Mollet “sempre estarà obert al diàleg i al consens amb tots aquells que pensin que la política és quelcom més important i seriós que aquests tripijocs que s’estan produint a la nostra ciutat”.


Des del PSC Mollet també ratifiquen que el dissabte dia 15 presentaran a Josep Monràs com a candidat a l’alcaldia de Mollet del Vallès i reiteren el que han dit a les altres forces polítiques al llarg de les converses mantingudes amb totes elles: que dels resultats electorals es desprèn que Mollet “ha decidit que sigui el PSC qui lideri el govern de la ciutat, sent la força més votada i a gairebé 3000 vots de diferència amb la segona força”.

Per acabar el PSC ja pensa en l'endemà de l’elecció del nou alcalde i afirma que a partir d’aquest moment “allargarem la mà de nou a totes aquelles formacions que tinguin ganes de sumar i de consensuar polítiques en benefici de Mollet, que sempre ha estat i és la nostra prioritat. El PSC ni ha tancat ni tancarà les portes a ningú”.

El PSC titlla de “pacte de perdedors” l’acord de govern presentat per Ara Mollet ERC MES, Mollet en Comú i Junts per Mollet
comentaris