28.03.2020 |
clicama

El PSC presenta els seus 10 eixos de govern per la propera legislatura

Inclou propostes com la construcció de 700 habitatges protegits, una nova piscina descoberta o un pla d’acompanyament per la gent gran

El PSC presenta els seus 10 eixos de govern per la propera legislatura

El PSC de Mollet va presentar aquest dimarts les seves principals propostes per la propera legislatura. La presentació, que es va fer a la Marineta, amb la sala plena, va anar de la mà de la seva primera secretària Mireia Dionisio i del candidat a la reelecció, Josep Monràs. Dionisio i Monràs van fer primer un balanç de mandat on van explicar les actuacions en diferents àmbits i van destacar que s’havia dut a terme el 90% de les actuacions previstes al programa electoral.


Pel proper mandat els socialistes presenten unes 600 propostes que són fruit d’un treball conjunt de militants i veïns que han fet les seves aportacions mitjançant un procés participatiu. Segons va explicar Dionisio, el conjunt de les propostes conformen “un programa real i realista”
Les propostes s’han dividit en un total de 10 eixos de Govern que el candidat Josep Monràs va anar explicant al llarg de més de mitja hora. Especialment aquelles que més criden l’atenció.


El programa inclou compromisos com la reforma integral del Pavelló de la Riera Seca o la construcció d’una nova Piscina Municipal descoberta. També proposa la construcció d’una pista de gel. Aquestes dues noves instal·lacions esportives estarien lligades al desenvolupament del sector del Calderí. El programa també inclou la construcció de 700 habitatges de protecció oficial dels quals 500 també estarien al Calderí i la resta a altres barris de la ciutat.


En l’àmbit comercial el PSC proposa la implantació del Pla de Dinamització Comercial, un pla de dinamització de locals buits i estimular la creació d’un ens que impulsi el sector.


En l’àmbit que anomenen “Ciutat neta i amable” proposen la millora de la neteja o la creació dels anomenats Parklets, punts de relació ciutadana.
També proposen la creació d’un Centre de Recursos Ambientals i millorar la seguretat i el civisme amb la contractació de més policies locals, més agents cívics i la instal·lació de més càmeres de seguretat.


En l’eix que anomenen “Ciutat justa i feminista” inclouen posar en marxa una novetat destacada: un pla d’acompanyament de la gent gran i les persones soles. També volen donar més ajudes al lloguer per joves i fan una aposta per la família amb la creació de la regidoria de la infància.
“Al llarg d’aquests quatre anys hem acomplert el 90% dels nostres compromisos i si ens doneu confiança- va dir el candidat Monràs- Mollet seguirà en bones mans”.

El candidat socialista també es va comprometre a treballar “des del minut 1” i a parlar “amb tots aquells que vulguin sumar per Mollet”.

Comentarios