06.04.2020 |

PSC de Parets proposa crear una Comissió de Transparència, presidida pels socialistes i un membre de cada força política.

Anàlisi dels primers 100 dies del nou equip de Govern a Parets
Regidors del PSC a la roda de premsa
Regidors del PSC a la roda de premsa
PSC de Parets proposa crear una Comissió de Transparència, presidida pels socialistes i un membre de cada força política.

El PSC Parets fa un balanç dels primers 100 del nou Govern paretà, que el configuren Ara Parets ERC - Sumem Esquerres i Parets per la República. Els socialistes demanen, entre altres, una solució per a les males olors de l'empresa Danone, un calendari per a la construcció de l'Institut la Sínia. Un altre dels punts importants tractats durant la roda de premsa del PSC, va ser demanar, per tal d'obtenir respostes i aclariments a totes les qüestions que el PSC demana, proposen crear una Comissió de Transparència, presidida pels socialistes i un membre de cada força política, per explicar dades com les dels incendis, dels robatoris, les de l'atur o els moviments organitzatius de personal i noves incorporacions al consistori. També volen saber què passa amb l'última fase de les obres de millora i remodelació del Centre Històric, de la Plaça Espanya i per quan està previst l'inici de les obres de les noves dependències de la policia al Sector Iveco. El regidor Francesc Juzgado va dir: "Fiscalitzarem tot allò que creiem que és millorable, L'Ajuntament de Parets ha de representar a tothom i cal seguir prioritzant la neteja dels carrers, la seguretat i l'ocupació". El principal grup de l'oposició va aprofitar per recordar a tota la ciutadania que el PSC treballarà a peu de carrer per a tots els paretans i paretanes des de l'oposició.

Comentarios