28.03.2020 |

El PSC de Parets presenta la llista electoral completa al parc Sot d'en Barriques

#joParets és el missatge amb el qual presenten Francesc Juzgado com a cap de llista

Presentació de la llista electoral del PSC Parets
Presentació de la llista electoral del PSC Parets
El PSC de Parets presenta la llista electoral completa al parc Sot d'en Barriques

Aquest dissabte 4 de maig el Partit dels Socialistes a Parets del Vallès ha presentat les persones que formen part de la seva candidatura. Amb l'eslògan #joParets, Francesc Juzgado ha donat a conèixer a tota la ciutadania les persones que conformen la seva llista a les pròximes Eleccions Municipals del 26 de maig. L'acte s'ha desenvolupat al Parc Central del Sot d'en Barriques, on han acudit prop de 600 persones. Un cop presentat l'acte pel número 6 de la llista, Francesc de la Torre, ha donat el relleu a l'alcalde, Francesc Juzgado, que ha anat presentant un a un els components de la llista fins a arribar a ell mateix, moment en què Lucio Gat ha presentat l'alcaldable del PSC a Parets.

A l'acte també era present l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i en Jonathan Martínez, Secretari de la Federació del PSC al Vallès Oriental. L'actual alcalde estava molt emocionat i il·lusionat presentant els membres de la seva llista que defineix com a molt diversa on hi ha moltes persones relacionades amb el teixit social, associatiu, cultural i esportiu de la població.

Sergi Mingote tanca la llista del PSC a Parets del Vallès i, com que en aquests moments es troba a l'Everest, ha volgut ser present mitjançant un àudio que s'ha pogut escoltar al Parc en el moment de presentar-lo.

Un cop ha finalitzat la presentació de la candidatura, el punt final ha anat a càrrec de la cantant paretana Nerea Roblas. Tots els assistents han pogut gaudir d'un petit refrigeri.

Comentarios