17.12.2018 |

El PSC Parets inicia una cadena de missatges a les xarxes socials amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Per participar cal incoure els hashtags #laigualtatdependemi o #laigualdaddependedemi

Les carpes estaran instal·lades els 5 i 7 de març als mercats
Les carpes estaran instal·lades els 5 i 7 de març als mercats
El PSC Parets inicia una cadena de missatges a les xarxes socials amb motiu del Dia Internacional de la Dona

El PSC Parets inicia una nova campanya, en aquesta ocasió amb motiu del Dia Internacional de la Dona del pròxim 8 de març. Sota el lema 'la igualtat depèn de mi', el PSC Parets anima a tothom, homes i dones, a iniciar una cadena de missatges d'igualtat a través de les xarxes socials. Així, mitjançant fotos i vídeos amb missatges vers la igualtat, els socialistes paretans volen conscienciar tothom sobre el paper actiu de tots a l'hora d'aconseguir una igualtat real, començant des de casa i en el nostre entorn.

Es tracta de nominar persones a través de les xarxes socials perquè comparteixin una foto o un vídeo realitzant alguna activitat que, tot i no fer de forma habitual, hauria de ser part del dia a dia de tots dos sexes. També es busca assolir el compromís de dones i homes per fer coses que, tot i poder fer-les, no les realitzen per estar associades, normalment, a un o un altre gènere.

A banda de donar suport a les aturades convocades pel dia 8 de març per reivindicar la igualtat laboral, feines i salaris dignes, així com posar fi a la bretxa salarial, els socialistes locals recolliran propostes dels ciutadans de Parets en matèria d'igualtat per aplicar-les en endavant i de cara al programa electoral municipal. Ho faran en les carpes que estaran instal·lades al mercat dels dilluns de l'Eixample el matí del 5 de març; i el dimecres dia 7 de març al mercat del Camp de les Peces.

Comentarios