28.02.2021 |
clicama

El PSC obre converses amb totes les forces de cara al ple de constitució del nou consistori

ple-municipal
El PSC obre converses amb totes les forces de cara al ple de constitució del nou consistori

L’alcalde en funcions de Mollet i candidat del PSC Josep Monràs obrirà aquesta setmana converses amb totes les forces que el passat dia 26 de maig van obtenir representació al consistori de cara al ple de constitució del nou mandat 2019-2023 i a l’elecció del nou alcalde.

Aquesta tanda de reunions, segons ha sabut aquest digital, s’iniciarà amb Mollet en Comú i seguirà amb la resta de forces Junts per Mollet, Ara Mollet ERC MES, Ciutadans i Podem.

A la passada nit electoral  l’alcalde de Mollet va manifestar que el PSC havia guanyat les eleccions amb 10 regidors – a distància de la segona força- i per tant és a qui li correspon liderar el nou govern de la ciutat. Al llarg de tota la campanya, i després d’ella, tant Monràs com el PSC  van reiterar la seva voluntat d’arribar a acords de govern amb totes aquelles forces i en aquells temes que siguin beneficiosos per la ciutat.

Segons hem pogut saber, Josep Monràs insistirà en aquesta posició pública en les converses amb tots els representants dels grups municipals i els demanarà que en la votació que es farà el pròxim dia 15 de juny per triar el nou alcalde, siguin fidels a les seves posicions polítiques i que ho manifestin per mitjà de l’abstenció o amb un vot al seu propi candidat. Això li donaria l’alcaldia de nou al PSC.

De moment, únicament Ara Mollet ERC MES s’ha manifestat favorable a intentar sumar una majoria alternativa a la del PSC. La proposta d’Ara Mollet ERC MES, que té sis regidors, passa per un acord amb majoria absoluta de 13 regidors en el que ha convidat a participar a Mollet en Comú, Podem i Junts per Mollet.

El PSC obre converses amb totes les forces de cara al ple de constitució del nou consistori
comentaris