28.03.2020 |
clicama

El PSC de Mollet va presentar la seva candidatura al Mercat Vell

Esquerra va presentar un dia abans una petició a la Junta Electoral perquè l’acte fos suspès

El PSC de Mollet va presentar la seva candidatura al Mercat Vell

El PSC de Mollet va tornar a omplir el passat divendres, 26 d’abril, el Mercat Vell per presentar el conjunt de la candidatura que presenta a les eleccions municipals del pròxim 26 maig. Els socialistes presenten una llista paritària entre homes i dones, distribuïda en cremallera, on hi ha també una important presència d’independents. També hi ha una important renovació. En els deu primers llocs de la llista encapçalada per Josep Monràs repeteixen els actuals regidors Mireia Dionisio, Raul Broto, Mercedes Pérez i Ana Maria Diaz, però s’incorporen per primera vegada Juan José Baños González, Encarna Ortiz, Francisco Paradas, Juan Ignacio Torrecilla i Maria Josefa Muñoz Paraja.
La presentació de l’acte va anar a càrrec de la primera secretària del PSC de Mollet, Mireia Dionisio qui va de número dos de la llista i posteriorment van pujar a l’escenari del mercat vell els 25 candidats i 10 suplents que formen part de la llista. L’acte va ser tancat pel candidat a l’alcaldia, Josep Monràs qui va dir que la candidatura que encapçala “És una candidatura de ciutat. Ens avala l’experiència en diferents àmbits relacionats amb Mollet. Dones i homes compromesos, implicats i amb una visió transformadora de la ciutat”. Monràs també va assenyalar un alt nivell d’acompliment del programa amb el qual es van presentar a les eleccions de 2015 on va obtenir set regidors. Pel candidat a la llista del PSC l’avala que “allò que diem ho fem. Posem tots els esforços perquè es facin realitat. Després de 4 anys, amb 7 regidors de 25, amb consens, hem complert més del 90% de les nostres propostes

RECURS CONTRA L’ACTE

ERC va presentar contra l’acte del PSC el dijous 25 una petició davant de la Junta Electoral de Granollers perquè es suspengués tant la celebració de l’acte com la seva publicitat a les xarxes socials del PSC. La junta el dia 26 va donar la raó als republicans i va prohibir l’acte en determinar que “queda constatat que no s’ha ofert el local Mercat Vell com espai destinat a la celebració dels actes de campanya”, el que, per la Junta Electoral, va en contra de l’article 50 de la LOREG que demana als poder públics “neutralitat absoluta en períodes electorals”. En aquest sentit va requerir el mateix divendres a l’Ajuntament de Mollet perquè l’acte no es portés a terme.


L’alcalde de Mollet Josep Monràs, molt crític amb la petició dels republicans va explicar als mitjans, abans de començar la presentació, que el local del Mercat Vell havia estat a disposició de tots els partits i que el PSC, amb molta antelació, era la formació que n’havia demanat el seu ús i qui organitzava l'acte polític i no l'ajuntament. El dissabte 27, amb aquests arguments, el mateix alcalde va presentar recurs davant de la Junta Electoral de Barcelona que serà qui finalment decidirà si l’acte del Mercat Vell es va celebrar d’acord amb el que contempla la LOREG.

Des del PSC per la seva banda han indicat que “lamentem el boicot que ERC va intentar fer perquè l’acte no es pogués celebrar i que intentava coartar la nostra llibertat d’expressió i els nostres drets polítics. El nostre partit és profundament democràtic i Aquesta no és la nostra manera de fer política”.

 

ELS 35 NOMS

 

 1. JOSEP MONRASGALINDO
 2. MIREIA DIONISIOCALÉ
 3. JUAN JOSE BAÑOSGONZALEZ
 4. ENCARNA ORTIZ JURADO(Independent)
 5. RAUL BROTOCERVERA
 6. MERCEDES PEREZPIEDRAFITA
 7. FRANCISCO PARADAS ATROCHE(Independent)
 8. ANA MARIA DIAZARANDA
 9. JUAN IGNACIO TORRECILLABENITEZ
 10. MARIA JOSEFA MUÑOZ PARAJA(Independent)
 11. LEOPOLDO CONDE GARCIA(Independent)
 12. MONTSERRAT PUTELLAS ROTA(Independent)
 13. JUAN OLLE SEDO(Independent)
 14. DOLORES HEREDIARAFFAELI
 15. MARTIN TUREGANOGUILLAMON
 16. ADALI ROSSANA MARMORIBENITEZ
 17. VICENTE MENDOZAROJANO
 18. LIDIA GIRONABALOS
 19. JESUS SOLER GALLARDO(Independent)
 20. TERESA BOCANEGRA CAMACHO(Independent)
 21. MANUEL MIGUEL PEREZCUENCA
 22. MARIA EVELYN DIAZARANDA
 23. JUAN BAUTISTA GUTIERREZ TORO(Independent)
 24. MONTSERRAT GAMBAUPEREZ
 25. JOSEP MARIA GARZON LLAVINA(Independent)

 

Suplents

 1. ANGELES CABRERA FERNANDEZ(Independent)
 2. ANTONIO NAVARROCARRASCO
 3. MARTA GARCIA CANOVES(Independent)
 4. FRANCISCO PUIGSITJA
 5. ISABEL ARANDAHERRERA
 6. ROMÀ PARERA MAS(Independent)
 7. RUTH PAZOSJIMENEZ
 8. JOSEP MANUEL ABADREYES
 9. JAQUELINE Mª BRAVOSANCHEZ
 10. ANTONIO MENDOZABERMEJO

 

Comentarios