06.08.2020 |
clicama

PSC Mollet i PODEMOS Mollet acorden crear una comissió de treball conjunta

PSC Mollet i PODEMOS Mollet acorden crear una comissió de treball conjunta

El PSC Mollet i Podemos Mollet s’han reunit aquest dilluns 22 de juliol per parlar sobre la comissió bilateral de treball proposada per Podemos Mollet.

En aquesta primera reunió, els dos partits han pogut contrastar que hi ha molts punts d’acord entre ambdues formacions en temes tan cabdals com la justícia social, la importància de seguir treballant en la defensa del Medi ambient, la necessitat de tenir una fiscalitat justa i equilibrada en la que pagui més el que més té, la protecció dels més vulnerables i la garantia del manteniment i la millora dels serveis de la nostra ciutat.

És per això, que les dues formacions han acordat començar a parlar de model de ciutat i treballar per cercar acords i sinèrgies en, entre d’altres, en Ordenances Fiscals, Pressupostos Municipals 2020 o la reforma del Reglament Orgànic Municipal, així com el seguiment de les polítiques que el govern vagi desenvolupant els propers mesos.

Amb aquest objectiu, de treballar conjuntament en aquestes propostes, PSC Mollet i Podem Mollet també han acordat crear un grup de treball amb representació dels dos partits, per començar a analitzar detingudament totes les coincidències programàtiques de les dues formacions polítiques.

PSC Mollet i Podem Mollet, creuen que per responsabilitat política i ètica davant de la ciutadania, i derivat del mandat democràtic escollit per les urnes a les eleccions municipals del maig 2019, han de prioritzar el diàleg, la recerca de consensos i el treball per sobre de qualsevol interès partidista.

PSC Mollet i PODEMOS Mollet acorden crear una comissió de treball conjunta
comentaris