15.01.2021 |
clicama

El PSC de Mollet considera que l’alcalde Monràs ha patit una persecució per part d’ERC

El PSC de Mollet considera que l’alcalde Monràs ha patit una persecució per part d’ERC

El PSC Mollet ha sortit al pas de les acusacions llençades per Ara Mollet ERC arran de donar-se a conèixer que el seu actual portaveu i regidor, Oriol López i l’expresident d’ERC, Albert Biescas seran jutjats el pròxim dia 18 de setembre per un presumpte delicte d’injúries i calumnies contra l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.
La presidenta local d’ERC de Mollet, Meritxell Humbert, va qualificar el judici de “persecució política” contra els seus dos companys de formació. El PSC de Mollet en un comunicat lamenta que ERC parli de persecució política “quan precisament van ser ells els que van acusar greument i perseguir políticament l'alcalde i la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament”
Els socialistes molletans afirmen que “ERC vol, novament, manipular l’opinió pública. Acusar falsament d’un greu delicte a una persona no és llibertat d'expressió. No es jutja el seu posicionament polític, sinó les seves mentides sense escrúpols”.
El PSC de Mollet afirma que “ERC fa temps que persegueix a l’alcalde i company Josep Monràs i al PSC” i posa com a exemple “el va intentar denunciar per delictes d’odi i xenofòbia, que no van ser admeses a tràmit per falses, entre altres declaracions i accions”
“Els demanem que comencin a fer política, a defensar els seus arguments amb paraules i deixin aquesta persecució política malaltissa i personal contra el nostre alcalde Josep Monràs i el nostre partit. Els i les socialistes creiem que tot es pot defensar des del diàleg i els arguments, però que hi ha línies vermelles que no es poden traspassar”, comenten en el comunicat.
“Una cosa són les discrepàncies polítiques sobre la gestió i les polítiques de la ciutat i una altra cosa molt diferent és la calúmnia infundada. L’alcalde Josep Monràs mai ha denunciat ningú.”, afirmen des del PSC i asseguren que aquest només “es van posar en coneixement de la Fiscalia les greus acusacions fetes contra la seva persona i la seva gestió sobre aquest tema i serà un jutge qui determinarà si les calúmnies fetes contra l'alcalde en el seu moment pels republicans són constitutives de delicte”.
Els socialistes molletans retreuen també als republicans que “han tingut molt temps per rectificar i retractar-se i no ho han volgut fer”.

El PSC de Mollet considera que l’alcalde Monràs ha patit una persecució per part d’ERC
comentaris