08.08.2020 |
clicama

El PSC demana concentrar el vot en la seva llista per desencallar l’actual situació política

El PSC demana concentrar el vot en la seva llista per desencallar l’actual situació política

El diputat socialista i número 8 de la llista del Congrés dels Diputats Arnau Ramírez ha participat aquest dimecres de la parada del PSC de Mollet, al Parc de les Pruneres, per demanar el vot.


“Aquest diumenge es posen les urnes i si tu ho fas, altres ho faran per tu. Per això nosaltres volem animar a totes les persones a anar a les urnes i a omplir-les de vots socialistes. Nosaltres som l'única opció possible per frenar aquesta ultradreta que tanta por en fa, per frenar a l’independentisme que tant mal està fent a Catalunya, que només treballa per una meitat del país, i també per desbloquejar la situació”, va dir el diputat.
“Hi ha gent que està enfada per anar a votar, però a mesura que s’acosta el diumenge nosaltres notem que hi ha molta gent que ens diu que votarà socialista perquè és l'única manera de desencallar la situació. Ara em comentaven els companys de Mollet que hi ha molta gent que s’acosta a les nostres parades, no per demanar globus o caramels, sinó paperetes de vot.... El nostre és el vot del desbloqueig, del progrés, el vot socialista”, va explicar Ramírez.


Els socialistes pensen que el vot cap a la seva candidatura pot desbloquejar la situació, “perquè la gent té ara més informació que no pas l’abril... Nosaltres volem fer un govern progressista, volem aliats progressistes i que volem, sobretot, un govern útil, que funcioni i que sigui estable... Per això demanem que es concentri el vot a la candidatura socialista”.


El diputat del PSC del Vallès Oriental va comentar també que la veu del PSC s’escoltava dintre del PSOE i ho va exemplaritzar en què la presidenta del Congrés és Meritxell Batet i el del Senat, Manuel Cruz.


“La veu de Catalunya s’escolta dintre del socialisme – va explicar- El nostre primer secretari, Miquel Iceta crec que ha demostrat, ja que és una de les persones que més pot influir en tot el PSOE i això per què Serveix? Doncs això serveix per fer entendre que hi ha una problemàtica, que hi ha moltes persones que no estan contentes amb l’Statu quo i que volen pensar en l’encaix de Catalunya amb la resta d’Espanya... Nosaltres tenim una oferta federal, volem seguir units...I creiem que aquesta oferta no només s’està escoltant sinó que entre els que ofereixen només foc i baralles i els que oferim diàleg i prosperitat, la nostra proposta serà la més escoltada”.

El PSC demana concentrar el vot en la seva llista per desencallar l’actual situació política
comentaris