07.07.2020 |
clicama

Un Procés participatiu definirà els usos del Mollet Hub

Un Procés participatiu definirà els usos del Mollet Hub

Com treure el màxim rendiment al Mollet Hub? Com fer perquè es converteixi en el motor de l'emprenedoria a Mollet? Per donar aquestes respostes, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona col·laboraran plegats amb l’objectiu de definir els futurs usos de l’espai Mollet Hub. Per fer-ho, s’ha proposat realitzar un procés participatiu que finalitzarà abans de l’estiu.

Aquest dilluns 20 de gener, va tenir lloc al Mollet Hub una reunió anomenada kick-off on estaven convocats experts de la UAB i responsables de l’Ajuntament de Mollet del Vallès de diferents àmbits.

Aquesta sessió va donar el tret de sortida al procés participatiu per definir els usos del MolletHub i que servirà per realitzar un esbós de mapa local d’actors i d’iniciatives d’innovació urbana. Aquestes iniciatives inclouen experiències en l’àmbit de l’educació, la fabricació avançada i de l’emprenedoria.

En aquests moments, l’espai Mollet Hub compta amb els serveis d’emprenedoria i joves d’EMFO, però la intenció és avançar en la definició dels usos d’aquest centre per tal que esdevingui un espai d’innovació que impacti en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat de Mollet del Vallès.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Innovació i Participació, Raúl Broto, va valorar el procediment i va dir que “des que es va posar en marxa el Mollet Hub, al marge de treballar l’emprenedoria, els projectes per a joves o la promoció econòmica i empresarial, ja vam dir que volíem anar més enllà i escoltar les inquietuds de la ciutadania per promocionar encara més aquest espai, per exemple, en àrees com ara l’economia digital o l’agricultura ecològica”.

Un Procés participatiu definirà els usos del Mollet Hub
comentaris