25.02.2021 |

El Govern de Parets del Vallès fa la primera audiència pública per valorar els primers mesos de legislatura

L'índex de transparència "no pot ser un altre més que el 100%; volem publicar tota la informació que aquest índex ens demana, però molta més, encara que no es demani, perquè volem una transparència total", afirma l'equip de govern.
Audiència pública valoració primers mesos equip de govern paretà
Audiència pública valoració primers mesos equip de govern paretà
El Govern de Parets del Vallès fa la primera audiència pública per valorar els primers mesos de legislatura

El Govern Plural paretà, format per les forces polítiques: Ara Parets-ERC, Sumem Esquerres a Parets, i Parets per la República-JuntsxCat, ha fet una roda de premsa a la Plaça Dr. Trueta que ha servit com a audiència pública davant de la ciutadania. El govern de Parets ha donat compte de les accions dutes a terme en els primers mesos de legislatura. Alguns dels punts tractats han estat, la intenció de l'equip de govern d'encarregar un estudi per a la remunicipalització del servei d'aigua perquè aposten pel capital humà de l'Ajuntament i, en aquest sentit, tant l'alcalde, Jordi Seguer, la primera tinent d'alcaldia, Casandra García, com la regidora Neus Jordà, han estat d'acord en donar possibilitats al personal treballador de l'ajuntament per tirar endavant els nous projectes. 
L'ocupació laboral, un aspecte prioritari per a Parets, amb 27 nous plans d'ocupació que es van incorporar el mes de juliol, 3 places laborals del programa Garantia Juvenil, i la nova convocatòria de 6 noves places de plans d'ocupació que s'obrirà d'aquí a unes setmanes, són una mostra de l'aposta d'aquest govern per reduir la taxa d'atur a Parets. En aquest sentit, s'han convocat ajuts i incentius econòmics per a les empreses que contractin persones de Parets i s'ha anunciat una reunió amb comerciants de Parets el pròxim 14 d'octubre. Cal destacar l'aposta per la restauració amb el Parets D-Tapes i la creació de l'associació de comerciants, així com la fira de nadal.
Un altre dels punts destacats va ser, recordar a la ciutadania que aquests primers mesos de legislatura han estat molt intensos i els ha servit per engegar accions com les que s'han fet de manteniment de l'espai de la via pública amb la neteja d'espais amb perill d'incendi, la neteja de torrents i escocells per prevenir inundacions, i les previsions d'actuació de futur com la reforma del parc la Linera, el reasfaltat de diversos carrers i l'eliminació de barreres arquitectòniques. Aquests són alguns dels temes importants que l'equip de govern ha volgut explicar a la ciutadania. L'alcalde de Parets, Jordi Seguer va tancar l'acte dient: "continuarem donant compte i explicant tot el que fem perquè sigui la ciutadania qui, en el futur, decideixi si el canvi i la feina feta ha valgut la pena".

El Govern de Parets del Vallès fa la primera audiència pública per valorar els primers mesos de legislatura
comentaris