28.09.2020 |
clicama

Premi pels serveis socials de l'Ajuntament de Mollet

Premi pels serveis socials de l'Ajuntament de Mollet

Mollet del Vallès va ser protagonista el passat divendres dia 29 a l’entrega dels premis de la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales en el marc del XXV Congrés anual de l’Associació que es va fer a Fuenlabrada, Madrid. Mollet, per segon any consecutiu, és un dels municipis de més de 20.000 habitants d’arreu d’Espanya que han estat reconeguts en l’apartat “d’excel·lència” per la seva inversió social.

Aquest reconeixement es produeix després de l’anàlisi que l’Associación  Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales  fa cada any dels pressupostos que els ajuntaments de més de 20.000 habitants dediquen a Serveis Socials i Promoció Social a partir de les dades que publica el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques al portal de l’Oficina Virtual per a la Coordinació Financera amb les entitats locals.
 
Als guardonats se’ls reconeix l’esforç per mantenir uns serveis socials de qualitat i amb una aposta de finançament important a partir del compliment d’un seguit de paràmetres que així ho posen de manifest.

Premi pels serveis socials de l'Ajuntament de Mollet
comentaris