24.01.2020 |
clicama

El PP dissol la junta comarcal del partit al Vallès Oriental

Susana Calvo amb le president de Catalunya i de Barcelona
Susana Calvo amb le president de Catalunya i de Barcelona
El PP dissol la junta comarcal del partit al Vallès Oriental

La direcció provincial del Partit Popular de Barcelona va decidir la setmana passada cessar i dissoldre totes les juntes comarcals de la província de Barcelona, entre elles la junta comarcal del Vallès Oriental en considerar-les «inoperants». Això implica el cessament de la junta presidida de la fins ara presidenta comarcal i exregidora de Mollet, Susana Calvo. Susana Calvo era presidenta comarcal des de juliol de 2009.

Segons va explicar Calvo, aquesta dissolució de les juntes forma part del “procediment normal” de renovació d’òrguens interns del partit. La Junta ja fa temps que s’hauria d’haver renovat i el procediment havia anat quedant posposat a causa dels diferents processos electorals que s’han viscut en els darrers mesos.

Aquest procediment, d’entrada, no afecta la junta local del PP de Mollet, ja que aquesta va ser renovada el passat mes de febrer. Susana Calvo és actualment la presidenta local.

D'entrada el PP de Barcelona no té la intenció de crear cap nova junta comarcal al Vallès Oriental ni de triar algun òrgan de transició com podria ser una gestora provisional.

L'objectiu seria que d'aquí a un any o any i mig tornar a crear una nova junta comarcal.

Comentarios