11.12.2019 |
clicama

La Policia Municipal de Mollet incorpora dos nous agents

La Policia Municipal de Mollet incorpora dos nous agents

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Garzón i el Cap de la Policia Municipal, José Francisco Muñoz, han presentat i donat la benvinguda als dos agents que des d’avui s’incorporen al cos de la Policia Municipal. 

Els agents es van graduar el passat divendres a l’acte de lliurament de diplomes de la 31a promoció formada aquest any per uns 255 policies locals.

Una vegada acabat el procés acadèmic de formació d’un any a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, ara comencen un període de pràctiques d’un any que també hauran de superar.

Durant aquest període, en el que estaran acompanyats per comandaments, els nous agents coneixeran el funcionament del propi cos de policia amb la seva estratègia funcional i operativa de proximitat i servei, i alhora s’aniran familiaritzant amb la ciutadania, el municipi, els seus barris, entitats i associacions.

Amb aquestes incorporacions, la Policia Municipal de Mollet passa a comptar amb una plantilla de 73 agents.

A l’Ajuntament de Mollet del Vallès prop d’un centenar de professionals, entre policies, tècnics, operadors de comunicacions, agents cívics, protecció civil i administratius, treballen directament per la seguretat, la convivència ciutadana i el civisme a la nostra ciutat.

Comentarios