08.08.2020 |
clicama

Podem Mollet tanca gairebé la porta a un pacte a quatre bandes a l’Ajuntament

podem
podem
Podem Mollet tanca gairebé la porta a un pacte a quatre bandes a l’Ajuntament

Podem Mollet ha fet públic aquest dimecres un comunicat que gairebé tanca la possibilitat d’un pacte a quatre bandes amb Ara Mollet ERC MES, Mollet en Comú i Junts per Mollet que faci possible una majoria alternativa a la del PSC en el ple d’investidura del proper dissabte.

El comunicat arriba després d’una reunió bilateral de la formació liderada per Xavier Buzón amb Ara Mollet ERC MES força impulsora de l’acord a quatre i pocs dies després de que no acceptés participar en una reunió convocada entre totes aquestes formacions.

El comunicat:

“Després de la reunió mantinguda entre Ara Mollet - ERC i Podem Mollet ens agradaria agrair l'esforç i el reconeixement a Ara Mollet - ERC però un possible govern de 4 forces requereix d'això mateix, d'un esforç i voluntat per totes les parts que per desgràcia no es dóna.

Ara Mollet - ERC ha apostat per una negociació bilateral amb cadascuna de les forces causa de la falta de diàleg i mínima sintonia entre totes les restants.

Per Podem Mollet l'important és la nostra ciutat i hem pogut comprovar que encara no s'ha dissenyat un projecte de ciutat que sumi a Ara Mollet - ERC, JxMollet, MEC i Podem.

En aquests moments, PODEM no ha rebut un projecte de ciutat viable i amb garanties, tan sols ha rebut una proposta per a un pacte d'investidura.

A la vista dels esdeveniments i pel que es desprèn de la reunió celebrada, veiem que el suport exprés d'aquests 11 regidors és simplement una hipòtesi que fa molt difícil creure que es pugui conformar una majoria alternativa sòlida i amb capacitat de governar de manera responsable Mollet

Des PODEM veiem molt complicat entrar en un govern al costat del PDeCat, responsable de les retallades socials soferts per la societat catalana.

Traslladarem a la nostra assemblea tota la informació per prendre les decisions de manera col·lectiva com sempre.

Podem actuar sempre de manera responsable i coherent amb els seus objectius, que són per sobre de qualsevol interès partidista, la defensa i millora de les condicions de vida de la gent”

Podem Mollet tanca gairebé la porta a un pacte a quatre bandes a l’Ajuntament
comentaris