27.02.2021 |
clicama

Ple de gom a gom al Mercat Vell per la presentació de Josep Monràs com candidat del PSC

El primer secretari dels socialistes, Miquel Iceta, va venir a Mollet per donar suport al candidat

psc-monras-acte1
El Mercat Vell es va omplir
Ple de gom a gom al Mercat Vell per la presentació de Josep Monràs com candidat del PSC

El Mercat Vell de Mollet va experimentar el passat divendres, dia 29 de març, el ple de les grans ocasions per la presentació del candidat del PSC a les municipals, en Josep Monràs. Totes les cadires estaven plenes i molta gent va assistir a l’acte polític, dempeus, omplint l’entrada i els laterals de la sala.


L’alcalde i candidat a la reelecció, en Josep Monràs, es notava satisfet abans d’entrar per l’afluència de veïns de la ciutat i no parava de saludar persones i fer-se fotografies amb elles i amb el líder dels socialistes catalans, en Miquel Iceta que era el gran convidat a l’acte polític.
L’acte polític, presidit per un gran rètol on es podia llegir “en bones mans” va ser encetat per la primera secretaria del PSC de Mollet, la Mireia Dionisio qui va recordar algunes de les fites de l’actual govern de la ciutat, com la creació d’ocupació, i va dir sentir-se “molt orgullosa del nostre candidat”. El dirigent dels socialistes catalans, Miquel Iceta va dir que a Mollet se sentia “com a casa” i, abans d’entrar en temes de política general, va elogiar la figura de l'actual alcalde i la seva implicació constant amb la ciutat. “Aquesta és una mica una història d’amor entre Mollet i en Josep Monràs”, va dir.

psc-monras-acte2


El candidat a l’alcaldia Josep Monràs, abans d’entrar a l’acte de presentació, va fer algunes reflexions a la premsa i va valorar el que significa per ell tornar a encapçalar la candidatura. “Significa tornar a agafar forces per encapçalar la candidatura socialista pels quatre anys vinents, amb un projecte que estem construint amb els ciutadans i ciutadanes, amb un nou equip de gent i amb una càrrega d’il·lusió desbordant...I més quan veiem aquest Mercat Vell absolutament desbordat de gent de la ciutat, no solament de militants, de gent representativa dels sectors socials, sanitari, cultural, esportiu.... Em trobo molt reconfortat per aquest suport que avui comença i que espero veure reflectit a les urnes”, va dir.


Josep Monràs va comentar també que estava animat a afrontar “nous reptes” pel suport de la seva família i dels militants socialistes que va ser unànime, però especialment pels més de 400 ciutadans que van demanar-li que tornés a encapçalar la llista del PSC. “En aquests quatre anys, una legislatura que ha estat complicada i difícil, però que gràcies al diàleg que he demostrat que forma part del meu ADN, hem pogut tirar endavant reptes importantíssims per la ciutat tot i tenir en contra alguns partits i algunes persones que han dit sempre a tot que No, amb l’únic ànim de treure rendibilitat política”, va dir.


El candidat socialista també va assenyalar que “mem complert amb la paraula donada i amb el programa amb el qual ens vam presentar ara fa quatre anys” i va avançar que la candidatura que presidirà i que es donarà a conèixer pròximament “serà una candidatura de la ciutat, no únicament dels militants socialistes” i que el programa, amb el que estan treballant, inclourà “propostes seran realistes, realitzables, amb una cosa que crec que és bàsica: nosaltres quan donem una paraula fem tot l’esforç per complir-la...I fa anys que complim amb el nostre programa”.

Ple de gom a gom al Mercat Vell per la presentació de Josep Monràs com candidat del PSC
comentaris