01.06.2020 |
clicama

El partit PRUNE celebra un acte de presentació a Mollet

El partit PRUNE celebra un acte de presentació a Mollet

El Partido de Renacimiento y Unión de Europa (PRUNE) ha presentat aquest dissabte a la Sala Fiveller els valors i les propostes que vol aportar a Mollet de cara a les properes eleccions municipals.


Mohamed Amine Balghouch el Gourari, president de PRUNE Mollet, ha explicat les diverses millores que el partit pretén fer a la ciutat, com ara reformar els sous dels càrrecs polítics de l’ajuntament, apoderar els barris i potenciar les polítiques socials i d’habitatge. També volen dinamitzar i fer decisiva la participació del jovent de Mollet en tots els àmbits d’interès general, potenciar la intervenció de la ciutadania en la vida social i econòmica de Mollet, fer-ne una ciutat neta, sostenible i confortable per a tots els veïns i lluitar per la igualtat de tots els ciutadans.


Ahmed Dib l’Hioui, president de PRUNE a nivell estatal, ha afirmat que “al nostre país hi ha minories que pateixen exclusió per part dels partits polítics i altres agrupacions. El PRUNE s’ha creat per a reunir aquestes minories i oferir igualtat”.


El tresorer del partit, Ismael Cuellar de la Torre, ha afegit que volen aconseguir “una societat més justa on puguem conviure tots els éssers humans independentment de la nostra raça i religió, professar les nostres creences i tenir la llibertat per a decidir el nostre futur; una societat on la riquesa dels principis de l’Islam en sigui la directriu”.


Durant la seva intervenció, Yihad Sauri Carrasco, vocal del PRUNE, ha volgut aclarir que “no es tracta d’un partit islàmic, musulmà ni religiós, sinó que és un partit que s’ha creat perquè la gent ho estava demanant” ja que, tal i com ha explicat Sauri, una gran part de la societat se sent invisible.


Dris Mohamed Amar, coordinador del PRUNE, i Abdeslan Hamadi Hamed, secretari del partit, han tancat l’acte de presentació.


El PRUNE ja està instaurat a diversos punts de l’estat, especialment a Ceuta i Melilla. El seu primer pas a Catalunya el faran a Mollet a les properes eleccions municipals, amb previsió de presentar-se també a Terrassa i Girona.

El partit PRUNE celebra un acte de presentació a Mollet
comentaris