22.10.2018 |

El Partit Popular defensa a Mollet un govern català amb Ciutadans i PSC

Esperanza García, número 4 del PP, va fer una trobada amb militants a Mollet el dissabte

Esperanza García, la segona per l'esquerra, amb Susanna Calvo, la tercera.
Esperanza García, la segona per l'esquerra, amb Susanna Calvo, la tercera.
El Partit Popular defensa a Mollet un govern català amb Ciutadans i PSC

El Partit Popular ha defensat entrar a formar part de la Generalitat en un govern de coalició amb les formacions "constitucionalistes". Ho ha dit la candidata número 4 per Barcelona, Esperanza García, aquest dissabte durant una trobada amb militants del PP en un acte de campanya electoral per les elecions del 21 de desembre.

Esperanza García va visitar la carpa informativa de l'agrupació local, que va aprofitar per menjar xurros amb xocolata. "Apostem per una coalició de govern amb de partits constitucionalistes amb Ciutadans i PSC", va dir Garcia. A més, la candidata va alertar el PSC si vol formar govern amb els "partits independentistas" i a Ciutadans, "si vol fer govern amb En Co´mú-Podem". De tot plegat, Esperanza Garcia va recordar que el procès català ha portat a la pèrdua "de 3.000 empreses" i el "trencament de relacions familiars, afectives i laborals".

Per la seva part, Susanna Calvo, candidata número 38 per Barcelona i regidora a Mollet, va advertir que no s'han de fer cas de les enquestes publicades. "Som l apenúltima o última força en les enquestes però nosaltrs tenim molt vot ocult, o sigui, que pujarem en les eleccions perquè aquestes la participación serà alta", va dir Calvo.

Esperanza García i Susanna Calvo van fer-se fotografíes amb diversos militants del PP, que van apropar-se fins a la carpa informativa.

Comentarios