25.02.2020 |

Parets del Vallès s'estalviarà 128.000 euros anuals amb la sortida del Consorci Teledigital Mollet

La mesura permetrà rebaixar l'IBI en un 2,5% als ciutadans
Parets del Vallès es va sumar a la jornada de dol per les víctimes dels aiguats i es va fer un minut de silenci abans del ple.
Parets del Vallès es va sumar a la jornada de dol per les víctimes dels aiguats i es va fer un minut de silenci abans del ple.
Parets del Vallès s'estalviarà 128.000 euros anuals amb la sortida del Consorci Teledigital Mollet

Al darrer Ple Municipal, celebrat aquest dijous a Parets del Vallès i, dins l'Àrea de Serveis Generals, es va aprovar amb 9 vots a favor d'Ara Parets ERC, Sumem Esquerres a Parets i Parets x la República, Junts x CAT, l'abstenció de C's i 7 vots en contra del PSC, el punt que correspon a implementar la creació del canal audiovisual en línia de l'Ajuntament de Parets i la separació del consistori de Parets del Consorci Teledigital Mollet. La sortida serà efectiva a partir del pròxim mes de gener. La creació d'aquest nou canal audiovisual en línia per internet, podria costar a la inversió inicial 30.000 euros el primer any, tot i que es preveu que els anys posteriors es rebaixaria força aquest pressupost, davant dels 128 mil euros anuals que costa actualment formar part de Vallès Visió.

L'Ajuntament de Parets del Vallès és el cinquè ajuntament que deixa Vallés Visió.

Estar a Vallès Visió li costa a Parets 128.000 € cada any; 512.000 € durant tota la legislatura. Amb la sortida de Parets del consorci, aquests diners aniran destinats a la rebaixa de l'IBI i a la contractació de persones de Parets, així com a la creació de nous plans d'ocupació per a persones que es troben en situació d'atur. D'una altra banda, el govern ha anunciat que continuarà oferint un servei de vídeo molt més econòmic optimitzant els recursos dels que ja disposa el departament de Comunicació amb la creació d'un canal de difusió digital on el comerç local i les entitats del municipi seran les protagonistes.A partir de gener de 2020 Parets del Vallès deixarà de formar part del Consorci Teledigital Mollet. Va ser el punt aprovat per majoria a la darrera sessió plenària de l'Ajuntament de Parets. L'equip de govern vol la creació d'un canal audiovisual en línia de l'Ajuntament de Parets, on es donarà cobertura a les entitats i associacions de Parets les quals podran disposar de l'arxiu audiovisual propi.

Comentarios