28.03.2020 |
clicama

Normalitat en l’obertura dels col·legis electorals a Mollet del Vallès malgrat un atac a la seu del PSC

Normalitat en l’obertura dels col·legis electorals a Mollet del Vallès malgrat un atac a la seu del PSC

La normalitat ha estat la tònica general en l'obertura dels col·legis electorals aquest matí a Mollet del Vallès. En aquestes eleccions municipals i europees estan cridats a les urnes 37.281 molletans i molletanes amb dret a vot.

Els 8 col·legis electorals de Mollet han obert a les 9 del matí amb total normalitat. Fins a les 8 del vespre, les persones amb dret a vot podran introduir les seves paperetes a les urnes d'alguna de les 65 meses de la ciutat.

La normalitat general de l'inici de les votacions s'ha vist únicament trencada per un atac que ha patit aquesta matinada la seu local del PSC, al carrer Gaietà Ventalló. Segons han informat des d'aquesta formació, cap a les dues de la matinada, uns desconeguts han provocat diverses destrosses a l'entrada de la seu. Aquesta és la sisena vegada que uns desconeguts ataquen la seu d'aquest partit.

«Despertem amb un nou atac a la nostra seu. Aquesta matinada gent «pacífica», «demòcrata» i «tolerant» ha destrossat la nostra entrada. Els recordem a aquests feixistes que no ens callaran. Avui totes i tots votem a Mollet per la convivència i la diversitat! », diuen els socialistes de Mollet a les xarxes socials.

Comentarios