28.03.2020 |
clicama

Normalitat i llargues cues en l'obertura dels col·legis electorals a Mollet

36.963 molletans i molletanes poden votar en 8 col·legis electorals

Cues per votar en una taula del Mercat Vell
Cues per votar en una taula del Mercat Vell
Normalitat i llargues cues en l'obertura dels col·legis electorals a Mollet

La normalitat ha estat la tònica general en l'obertura dels col·legis electorals aquest matí a Mollet del Vallès. Des de primera hora s'han format llargues cues per votar a tots els 8 col·legis electorals de la ciutat. Una circumstància que, segons ens han indicat alguns dels apoderats i interventors presents en diverses convocatòries, no havien vist mai. Tots coincidien en el fet que sembla que té molt a veure en què el dia electoral és també laboral i molts són els que han anat a votar abans d'anar a treballar. Es preveu, per aquest mateix motiu, que les cues es tornin a reproduir a la tarda. Tot apunta també a que la participació pot ser elevada.

De les 9 del matí a les 8 del vespre els 36.963 molletans i molletanes amb dret a vot podran triar els candidats al Parlament de Catalunya per als pròxims quatre anys. En total la ciutat té 8 col·legis electorals on funcionen 65 meses.

A la 1 del migdia es recolliran les primeres dades de participació de la jornada. Abans de les 2 de la tarda es preveu que l'Ajuntament donarà a conèixer aquestes primeres dades de participació a Mollet.

Comentarios