26.02.2020 |
clicama

Monràs trasllada al delegat del Govern la preocupació pel deute de la Generalitat amb Mollet

Monràs trasllada al delegat del Govern la preocupació pel deute de la Generalitat amb Mollet

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, es va reunir aquest dimarts al migdia amb el nou delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, a l’Ajuntament. Durant la trobada Monràs li ha expressat la seva preocupació pel deute de la Generalitat amb Mollet, que se situa entre 5 i 6 milions d’euros,  i l’impacte que suposa en els comptes municipals.

Josep Monràs ha agraït al nou delegat del Govern a Barcelona i exalcalde de Sabadell, Juli Fernández, la voluntat de venir a Mollet per conèixer els projectes i reptes de la ciutat.

L’alcalde de Mollet ha volgut repassar amb el Delegat del Govern els projectes que la Generalitat té pendents a la ciutat, com és el cas, de la posada en funcionament del nou edifici judicial. Monràs ha destacat la necessitat que “comencin les obres perquè cada setmana que passa és una setmana de retard”, així com també de solucionar les mancances del projecte.

Pel que fa a política d’Habitatge la Generalitat té pendent la construcció de 156 pisos de lloguer social per a joves i gent gran a Can Borrell i, en aquest sentit, l’alcalde li ha recordat que “és una decisió de la Generalitat que fa massa anys que estem esperant”.

Monràs ha afegit que “esperem que en les properes setmanes o mesos es puguin anar resolent alguns d’aquests temes perquè això serà bo per als molletans i molletanes”.

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, ha comentat que Monràs “és un alcalde que treballa per la ciutat” i s’ha compromès a “avançar en les solucions que l’alcalde ha plantejat amb l’objectiu de millorar les condicions de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Com a exalcalde de Sabadell, Juli Fernández és coneixedor de les necessitats de l’administració local i s’ha compromès a fer d’intermediari amb les conselleries de la Generalitat per acostar les peticions de l’alcalde.

Comentarios