29.05.2020 |
clicama

Monràs: “Sempre estaré disposat a pactar propostes en benefici de la ciutat”

Monràs: “Sempre estaré disposat a pactar propostes en benefici de la ciutat”

El PSC de Mollet va organitzar aquest dijous l’acte de tancament de la campanya electoral a les municipals al Mercat Vell. Era la tercera vegada que els socialistes molletans tornaven a aquest emblemàtic espai de la ciutat al llarg d’aquesta campanya i de nou el van tornar a omplir. En aquesta ocasió, l’acte va ser més informal i abans de la festa pròpiament dita, els socialistes van voler organitzar un espai amb preguntes al candidat, Josep Monràs. La regidora i primera secretaria del PSC, Mireia Dionisio es va encarregar de formular-li, a sobre de l’escenari, algunes de les principals preguntes que els veïns de Mollet els han fet arribar al llarg d’aquestes dues setmanes de campanya.


La primera d’elles – i que Dionisio va dir que li havien fet arribar diferents persones- era la relativa a la política de pactes. “Sempre estaré disposat a pactar i a escolar totes aquelles propostes que siguin en benefici de la ciutat”, va respondre Monràs qui també va deixar anar que havia observat que hi ha “feeling” entre Mollet en Comú i Ara Mollet ERC MES. Va recordar també que al llarg d’aquest mandat, que han recorregut en minoria, amb aquest objectiu de fer el millor per Mollet, han recollit propostes de tots els grups municipals.

tancament-psc-2


Aprofundint en aquest aspecte, Mireia Dionisio va recordar que el govern actual del PSC, tot i tenir només 7 dels 25 regidors, havia aprovat tots els temes d’interès municipal, però li va preguntar al candidat què havia estat el més difícil del mandat.


Monràs va reconèixer que la legislatura ha estat “complicada” i que s’havien vist obligats “a doblar els esforços” per tirar endavant les seves propostes. “Amb 7 regidors de 25 no hem perdut ni una votació: hem escoltat, hem argumentat i hem tingut capacitat de convenciment de què era bo per la ciutat”, va comentar. Tot i això es va mostrar convençut que a partir de diumenge la força dels socialistes al consistori seria més gran gràcies al suport a les urnes dels molletans.

Monràs: “Sempre estaré disposat a pactar propostes en benefici de la ciutat”
comentaris