29.03.2020 |
clicama

Monràs reforça la seva candidatura amb 13 independents

La llista socialista a Mollet incorpora persones significatives de la vida associativa, cultural i esportiva de la ciutat

Monràs reforça la seva candidatura amb 13 independents

El PSC de Mollet segueix avançant en el procés de donar a conèixer la llista que presentarà a les eleccions municipals del maig. La llista en la seva totalitat – 35 homes i dones distribuïdes en una llista cremallera- es presentarà en un acte el pròxim 26 d’abril, però aquest dimarts van voler donar a conèixer de forma específica els 13 independents que s’han sumat a la llista liderada per Josep Monràs.
“La nostra llista no és només del partit sinó de la ciutat, per tant està formada per persones que aporten, que tenen voluntat de sumar en benefici de Mollet”, va explicar el candidat socialista qui va remarcar que hi havia persones de totes les edats, de tots els barris i vinculades a les principals entitats de la vida associativa, cultural i esportiva de la ciutat.
Els independents que se sumen a la candidatura de Monràs són Encarna Ortiz (comerciant), Paco Parada (empresari i expresident del Centro Cultural Andaluz), Pepi Muñoz (promotora de la recollida de les signatures per demanar la continuïtat de Monràs), Leo Conde (President del Mollet HC), Montse Putellas (vinculada a Penya del Barça); Joan Oller (President del CA Mollet), Jesús Soler (Exregidor i expresident del Centro Aragonés), Tere Bocanegra (AA. VV Barri de Lourdes), Juan Bautista (President de l'AA. VV. Riera Seca), Montse Gambau (President AA. VV d’Estació de França), Antonio Navarro (Centro Cultural Estremeño i Distinció Per Mollet); Isabel Aranda (AA.VV. Plana Lledó) i Romà Pareras (expresident de Creu Roja Baix Vallès).

Encarna Ortiz, ha dit que “ Sense ser militant és un honor formar part d'aquest projecte sòlid i consolidat, però viu, que representa el PSC i Josep Monràs” i Leo Conde, “ És il.lusionant que et permetin formar part d'un projecte com aquest. Tots estem amb la il.lusió de poder aportar noves idees per seguir construint aquesta ciutat ”.

Comentarios