28.03.2020 |
clicama

Monràs adverteix que un govern independentista paralitzaria la ciutat

Monràs adverteix que un govern independentista paralitzaria la ciutat

El candidat socialista Josep Monràs ha seguit explicant aquesta setmana, àmbit per àmbit, les propostes que els socialistes han preparat per al proper mandat. Aquest dilluns va tocar el torn de l’important paper dinamitzador que tindrà la renovació del POUM i també l’impuls del gran projecte del Calderí que preveu centenars d’habitatges socials i molts espais públics. Monràs, però, va advertir de la possibilitat d’aquest i altres projectes quedessin parats si el govern local quedava en mans de “forces independentistes” en al·lusió a un futur acord entre Mollet en Comú i Ara Mollet ERC MES. “Hi ha dues opcions- va dir Monràs- o posar la ciutat de Mollet al servei de la independència i paralitzar-la o fer que avanci en qualitat en els serveis i en oportunitats pels veïns”.

POLÍTIQUES PER LA GENT GRAN, ELS JOVES I LA INFÀNCIA

El passat divendres els socialistes van explicar l’eix "Mollet, ciutat justa i feminista. Fem costat a les persones i a les famílies", on van parlar d’Igualtat, Serveis Socials, Joves, Gent Gran i Infància.

En el camp dels joves els socialistes es comprometem a seguir implementant les mesures del Pla Local de Joventut aprovat fa uns mesos, “per a construir la ciutat que els joves ens han demanat: una ciutat justa, participativa i igualitària, amb oportunitats a l’àmbit educatiu i laboral, i que tingui espais per a poder mostrar el seu talent i la seva innovació”. Ho faran a través d’ajudes municipals al pagament de lloguer. La creació del carnet Mollet és jove, tarifes i preus reduïts a instal·lacions serveis activitats culturals, esportives... o la dinamització del Mollet Hub.


El PSC de Mollet en el camp de la gent gran es planteja obrir una xarxa municipal on-line, Amistats Mollet, per a la relació i coneixença de persones majors de 65 anys.


També diuen que exigiran a la Generalitat de Catalunya més places públiques de Residència a Mollet, la construcció i posada en funcionament dels pisos de promoció pública per a gent gran del barri de Can Borrell i d’un nou centre de dia per a la gent gran al barri de Can Borrell.


Promouran un pla d’acompanyament per a la gent gran i persones soles que ho necessitin (acompanyament al metge, a comprar, a passejar...)


En l’àmbit de la infància volen convertir Mollet en una ciutat reconeguda per UNICEF, com “Ciutat amiga de la infància” i crear una regidoria de la infància amb l’objectiu principal de crear un centre de recursos, amb serveis d’atenció als nens i les nenes i les seves famílies en termes d’assessorament, formació i acompanyament en la seva criança i coneixença.

Comentarios