07.04.2020 |
clicama

La molletana Mireia Dionisio nova secretaria de Medi Ambient del PSC català

La molletana Mireia Dionisio nova secretaria de Medi Ambient del PSC català

La primera secretaria del PSC i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mollet, Mireia Dionisio, és una de les novetats de la nova Executiva Nacional del PSC. En el 14è Congrés socialista, que ha tornat a escollir Miquel Iceta com a primer secretari, Mireia Dionisio ha estat escollida com a secretària de Medi Ambient. Dionisio és un dels quatre membres de la federació del Vallès Oriental que assumiran una responsabilitat dintre del màxim organisme de govern dels socialistes catalans. Els altres són el Roquerol Salvador Illa, responsable d’organització i acció electoral; el diputat en el Parlament de Granollers, Jordi Terrades, que serà secretari d’Infraestructures i territori i el diputat al Congrés de Sant Feliu de Codines, Arnau Ramírez.
El PSC de Mollet es va mostrar aquest diumenge molt satisfet d’aquesta elecció i la va felicitar públicament a les xarxes. Sabem que afrontaràs aquest nou repte com fas sempre, amb rigorositat, responsabilitat i molta il·lusió, li diuen els socialistes molletans a la seva primera secretària.
El PSC del Mollet va anar al Congrés socialista amb una important delegació en la qual eren presents l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs i el regidor Raúl Broto, entre altres.

Des del PSC del Vallès Oriental consideren que surten d'aquest congrés amb un Partit més fort internament, i rearmat políticament. «Un PSC preparat per afrontar la victòria que ens porti a tornar a governar Catalunya», assenyala el seu primer secretari Jonatan Martínez.

Comentarios