26.09.2020 |
clicama

Mollet s’agermana amb Montélimar i amplia el seu compromís per enfortir Europa des del món local

Mollet s’agermana amb Montélimar i amplia el seu compromís per enfortir Europa des del món local

Aquest passat cap de setmana, una delegació de l’Ajuntament de Mollet, encapçalada per l’alcalde Josep Monràs, el regidor de Projectes Europeus i Agermanaments, Raúl Broto, i la primera tinenta d’alcaldia, Mireia Dionisio, així com representants dels diferents grups municipals, han assistit a l’acte d’agermanament entre Mollet i la ciutat francesa de Montélimar. El vincle entre les dues ciutats, que ja fa temps que mantenien una estreta relació, ha estat ratificat per Josep Monràs i l’alcalde de Montélimar Franck Reynier.

Amb aquest nou pas, Mollet del Vallès passa a formar part d’un grup de quatre ciutats europees, totes agermanades entre elles, com són Ravensburg (Alemanya), Rivoli (Itàlia) i ara Montélimar, enfortint l’aposta per seguir construint una Europa sense fronteres des del municipis amb la clara voluntat de fomentar la consciència europea.

L’agermanament també consolida els lligams amb aquestes viles amb la voluntat de treballar per objectius comuns per tal de millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Uns objectius especialment centrats en els àmbits de joventut, educació, esport, cultura, ocupació, activitat econòmica i emprenedoria, el foment de l’alimentació saludable, la gestió energètica i el compromís amb el medi ambient, així com promoure el contacte, especialment entre els més joves.

En aquest sentit, Josep Monràs, ha destacat que “el fet de compartir objectius i experiències en aquells àmbits que conformen els pilars bàsics dels nostres reptes com a societat, ens permet enfortir-nos com a ciutat i augmentar el nombre d’aquelles eines que ens han de servir per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”

Montélimar és una ciutat turística amb un gran dinamisme econòmic i cultural situada al Departament de la Drôme, a la regió d’Auvergne- Roine- Alps.

Mollet s’agermana amb Montélimar i amplia el seu compromís per enfortir Europa des del món local
comentaris