07.04.2020 |
clicama

Mollet rep el màxim reconeixement espanyol per la recollida selectiva de paper i cartró

Mollet rep el màxim reconeixement espanyol per la recollida selectiva de paper i cartró

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la 1a tinenta d’Alcaldia, Mireia Dionisio, han recollit aquest migdia dia a Valladolid 3 Pajaritas Azules, la màxima qualificació en excel·lència de la Asociación Española de Fabricantes de Pasta de Papel y Cartón (ASPAPEL). L’any 2019, l’Ajuntament de Mollet es va presentar per primera vegada a la convocatòria i en va aconseguir 2.

El secretari d’Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, i el president d’ASPAPEL, Jordi Mercader, han presidit l’entrega dels guardons celebrada aqust migdia al Centro Cultural San Agustín de Valladolid.

La Asociación Española de Fabricantes de Pasta de Papel y Cartón atorga 1, 2 o 3 Pajaritas Azules a partir de 21 indicadors que recullen aspectes relacionats amb la recollida selectiva de paper i cartró, el destí final del material recollir o la millora continua.

Aquest any, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tornat a ser reconegut per la gestió en la recollida selectiva de paper i cartró però amb la màxima qualificació: 3 Pajaritas Azules.

Mollet és entre els 19 ajuntaments de tot l’Estat espanyol i entre els 4 ajuntaments catalans en rebre aquest reconeixement: Barelona, Lleida i El Prat del Llobregat. A més, Bilbao, Burgos, Cadis, Còrdova o Vitòria son els consistoris d’altres comunitats que també han estat mereixedores de les 3 Pajaritas Azules.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha afirmat que “gràcies a la col·laboració de tota la ciutadania, dels comerços i de les millores que s’han fet al servei, aquest any 2020 hem estat reconeguts amb la màxima distinció. Seguirem treballant en aquesta línia per fer de Mollet una ciutat més verda i sostenible cada dia”.

Comentarios