06.08.2020 |
clicama

Mollet recupera una agrupació de la Joventut Socialista

Mollet recupera una agrupació de la Joventut Socialista

Aquest dimarts va ser un dia de joia pels socialistes de Mollet. Després de molts anys es va tornar a presentar un grup de joves que impulsarà a la ciutat les Joventuts Socialistes (JSC). La Marineta es va omplir per acollir l’acte de presentació que va comptar amb la participació de la Primera Secretaria del PSC de Mollet, Mireia Dionisio; el 1r Secretari de la JSC al Vallès Oriental, Imanol Martín i el diputat al Congrés pel PSC i 1r Secretari de la JSC a Catalunya, Arnau Ramírez. Mireia Dionisio va recordar que ella mateixa va ser 1a Secretaria de la JSC a la ciutat i es va mostrar molt contenta perquè noves generacions de joves socialistes prenguin el relleu. Imanol Martín va destacar per la seva banda el fort protagonisme femení d’aquesta nova etapa de la JSC a Mollet que lidera com a primera secretària la Noa Monràs.

4-jsc-2

El grup està format pel regidor Juan Torrecilla, com a Secretari d’Organització; Lídia Girón com a responsable de formació i Xarxes, l’Ariadnna Luja que portarà temes mediambientals i Laura Sendin, responsabled’Esports. Noa Monràs va fer una crida als joves de la ciutat a implicar-se en política i va explicar que el grup de la JSC local estava formada per “gent compromesa amb ganes de tenir noves polítiques per la ciutat” i que volien donar veu als joves. Va anunciar accions com una passejada feminista per identificar els punts insegurs de la ciutat per les dones i també en el camp de la conscienciació ambiental.

El Diputat i 1r secretari de la JSC de Catalunya, Arnau Ramírez recordava que l’acte d’ahir “És un reimpuls a JSC Mollet, després de molts anys de dificultats pels socialistes” perquè “Cal una Joventut Socialista forta que li digui a tota la ciutadania que per davant de tot està el benestar de les persones, que per davant de les banderes estem nosaltres i que no tots els joves són indepes, no tots els joves s’entretenen amb banderes

Mollet recupera una agrupació de la Joventut Socialista
comentaris