15.01.2021 |
clicama

Mollet Parla convoca una concentració de suport a Oriol López i Albert Biescas

Mollet Parla convoca una concentració de suport a Oriol López i Albert Biescas

La plataforma d’entitats Mollet Parla ha convocat aquest divendres, 18 de setembre una concentració de suport a qui va ser president d'ERC a Mollet Albert Biescas i al portaveu i regidor d'Ara Mollet ERC - MES a l'Ajuntament Oriol López, que aquest mateix dia van a judici per un presumpte delicte d’injúries i calúmnies a l'alcalde de Mollet Josep Monràs.


La concentració es farà a les 13 h, davant l’ajuntament de Mollet del Vallès, on també es farà una rebuda dels dos encausats Oriol López i Albert Biescas, un cop hagi acabat el judici que s’haurà fet unes hores abans als jutjats de Granollers.


Segons ha informat la plataforma, la concentració comptarà amb la presència de l’exdiputat Joan Tardà
Albert Biescas i Oriol López han estat citats a les 10 del matí al Jutjat penal de Granollers. Allà, segons s’ha informat des d’ERC de Mollet estarà prevista una concentració de suport també amb la presència de l'exdiputat al Congreso Joan Tardà, d'Isaac Peraire (vicesecretari general de Vertebració Territorial i Partit Obert) i de Sus Martí (secretària d'Organització d'ERC) així com alcaldes i càrrecs comarcals i locals del partit.


Mollet Parla ha iniciat una campanya a Twitter amb l’etiqueta #enspreguntemsi, de cara a donar a conèixer les inquietuds i preocupacions que tenen respecte a la gestió que s’està fent de la ciutat des de l’Ajuntament de Mollet.
 

Mollet Parla convoca una concentració de suport a Oriol López i Albert Biescas
comentaris