17.12.2018 |
clicama

Mollet va avançant en la substitució dels vehicles municipals que funcionen amb gasolina o dièsel

S’incorporen dos nous vehicles elèctrics a la flota de parcs i jardins
 

Mollet va avançant en la substitució dels vehicles municipals que funcionen amb gasolina o dièsel

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha incorporat dos vehicles elèctrics nous a la flota de vehicles dels serveis municipals. Aquests tipus de vehicles són especialment adequats per treballs a parcs i jardins, ja que no emeten gasos a l'atmosfera i són molt silenciosos.

Ambdós camions faran el servei amb la brigada de parcs i jardins i substitueixen dos vehicles de característiques similars amb motor de gasolina que s'han donat de baixa de la flota municipal.

En aquest cas es tracta de dos camions de petites dimensions amb una capacitat de càrrega de 1.000Kg. Tenen una potència elèctrica de 10Kw i bateries de liti de 12 KWh.

Amb aquestes incorporacions, l'Ajuntament ja compta amb 4 vehicles 100% elèctrics destinats a jardineria i 8 de neteja de parcs i places, i també 2 busos híbrids d'un total de 3.

La intenció de l'Ajuntament de Mollet és anar substituint progressivament els vehicles propulsats amb combustibles fòssils per vehicles elèctrics o híbrids "seguint amb les polítiques adreçades a la sostenibilitat i el creixement verd, que han comportat que Mollet hagi estat reconeguda per la Comissió Europea i més recentment pel Govern espanyol com la millor ciutat de l'Estat en eficiència energètica".

Comentarios