26.02.2020 |
clicama

Mollet diploma del Consell d’Europa per la promoció dels valors europeus

Mollet diploma del Consell d’Europa per la promoció dels valors europeus

Mollet del Vallès va ser guardonada el passat mes d’abril a Estrasburg per l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa pel seu compromís i promoció de “l’ideal europeu”. Aquests premis s’atorguen des de l’any 1955, compten amb 4 categories i són la distinció més important que poden rebre les ciutats europees. En concret, juntament amb d’altres 8 ciutats d’arreu d’Europa, Mollet ha rebut el Diploma Europeu que atorga el Consell.

Aquest dijous la primera tinent d’alcalde, Mireia Dionisio, i el regidor de Projectes Europeus i Cooperació, Raúl Broto, van rebre de mans d’un representant del Consell d’Europa el diploma.

El Consell d’Europa ha valorat positivament les diferents iniciatives que en l'àmbit internacional ha dut a terme Mollet en relació a participació en projectes europeus, agermanaments i organització d’activitats culturals amb presència europea. Recordem que Mollet està agermanada amb la ciutat italiana de Rivoli i amb l’alemanya de Ravensburg o la més recent, la francesa de Montélimar.

A la ciutat es fa promoció del Dia d’Europa, s’han rebut guardons europeus i celebren setmanes europees. La ciutat també participació com a ponents a jornades i esdeveniments europeus.

També s’ha valorat la tasca que fa l’Ajuntament de Mollet en l’àmbit de la solidaritat internacional així com la seva presència a les xarxes internacionals.

Comentarios