25.02.2020 |
clicama

Mollet debat entorn la protecció de dades

Mollet debat entorn la protecció de dades

La Revista de Privacidad  y Derecho Digital, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès, organitzen aquest dijous a L’institut Aiguaviva la II Jornada Tècnica sobre protecció de Dades a l’Administració Pública.

La jornada pretén exposar exemples pràctics en l’aplicació de la normativa europea en matèria de protecció de dades així com dissenyar un full de ruta per tal que les administracions puguin dur a terme una anàlisi interna del tractament que en fan.

L’acte compta amb diferents conferències i una taula rodona a càrrec, entre  d’altres, de Rosa Touris López, advocada i Cap de servei de l’Administració General de l’Estat, Pablo Fernández Burgeño, advocat especialitzat en ciberseguretat i protecció de dades i Estrella Gutiérrez David, Doctora en Dret Administratiu de la Universidad Rey Joan Carlos.

La clausura, a les 18h, serà a càrrec del  regidor d’Administració Digital Xavier Buzón.

La jornada s’adreça a delegats i delegades de protecció de dades, persones treballadores del sector públic i privat encarregades de la gestió de dades personals i estudiants d’àrees relacionades amb la privacitat.

Comentarios