24.04.2019 |
clicama

Mollet contractarà dos agents cívics per mantenir la convivència ciutadana

L'alcalde de Mollet Josep Monràs va presentar als veïns el pressupost 2018

Mollet contractarà dos agents cívics per mantenir la convivència ciutadana

Aquest dimecres al vespre es va celebrar una nova trobada entre l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la ciutadania per explicar el pressupost 2018, aprovat el 29 de gener. Monràs va assegurar que "Mollet té un futur fantàstic però, per fer-lo possible, necessitem la complicitat de tots".

Josep Monràs, en companyia de la primera tinent d'alcaldia, Mireia Dionisio, va afirmar que el pressupost d'aquest any demostra que "tenim molt clar la direcció que hem de seguir, ja que el nostre objectiu és 100% Mollet".

L'alcalde va explicar que el pressupost 2018 és de gairebé 62 milions d'euros i que té una alta càrrega social.

L'alcalde també va respondre les preguntes dels assistents relatius als pressupostos, però també altres relacionades amb la gestió diària de la ciutat.

Josep Monràs, en relació al problema del civisme va explicar que s'incrementarà plantilla de la Policia Municipal amb dos agents cívics per mantenir la convivència ciutadana.

També va avançar que el control de l'ADN dels gossos segueix endavant i que s'està licitant el contracte per aconseguir el control d'ADN dels gossos per sancionar amb 700 euros als amos que no recullin de la via pública els excrements dels seus animals.

Josep Monràs va recordar que més del 16% dels recursos del pressupost són per a la neteja, manteniment i millora de la via pública.

També en el camp de la via pública va informar que aquest any es faran actuacions de millora al voltant del parc Lluís Companys.

En el capítol d'inversions, de 2 milions d'euros, un 1,8% més que l'any 2017, Josep Monràs va destacar que inclouria el desplegament del Pla Comercial, en procés d'elaboració; compromisos d'inversions i manteniment dels polígons industrials per atraure més empreses; mantenir els programes municipals de plans d'ocupació, formació ocupacional i inserció laboral per ajudar a consolidar la dinàmica positiva de generació de llocs de treball i reduir la taxa d'atur i finalment les bonificacions i ajuts als empresaris per fomentar la contractació de treballadors.

També va indicar que 3 milions d'euros dels pressupostos són per ajuts i bonificacions per a les persones més vulnerables.

Comentarios