25.01.2020 |
clicama

Mollet en Comú presenta a tots els partits del consistori una proposta de Pacte Institucional

Marina Escribano en una cte de campanya
Marina Escribano en una cte de campanya
Mollet en Comú presenta a tots els partits del consistori una proposta de Pacte Institucional

Mollet en Comú ha fet públic aquest dimecres la seva proposta de cara constitució del nou consistori i l’elecció d’alcalde el pròxim dia 15 i també per tota la legislatura. Es tracta d’un document que recull un pacte institucional per abordar els principals reptes que per aquesta formació té la ciutat i que resumeixen en cinc punts.


Mollet en Comú, que és la tercera força al plenari amb 4 regidors, informa que en aquests moments es troba en negociacions amb totes les forces polítiques amb representació municipal per poder presentar aquest document, “amb la voluntat de que s’hi pugui sumar tothom per tal de millorar el funcionament institucional de l’Ajuntament en aquesta nova etapa que ara s’obre”.


Mollet en Comú no es pronuncia sobre el sentit del seu vot el pròxim dia 15 de juny i afirma que “vol deixar totes les possibilitats obertes per tal d’arribar a un acord, sempre tenint en compte que les nostres prioritats són les línies programàtiques que vàrem presentar durant la passada campanya electoral”.


Mollet en Comú interpreta que les eleccions municipals del 26-M han donat un resultat “en què cap força política ha tret els vots necessaris per governar en solitari la nova etapa 2019-2023 a l’Ajuntament de Mollet” i que aquesta situació “fa necessari obrir un nou escenari amb l’objectiu que Mollet del Vallès canviï el seu model, que des del nostre punt de vista està esgotat i ja no respon a moltes necessitats existents, i amb l’objectiu d’establir una nova forma de fer política: més transparent, honesta i amb la ciutadania”.


Els reptes que Mollet en Comú pensa que cal tractar en el proper mandat i que estan recollits en el Pacte Institucional que posen sobre la taula són:

1. Lluita contra el canvi climàtic.
2. Lluita contra les desigualtats i més benestar social per a la ciutadania molletana.
3. Enfortir l’espai econòmic i comercial, amb participació dels agents socials i empresarials, que generi riquesa i ocupació estable i de qualitat.
4. Democràcia participativa, diàleg i transparència i fer una administració oberta, senzilla, àgil i amb serveis públics propers a la ciutadania.
5. Polítiques de manteniment i millora de la qualitat de tots els barris.

Comentarios