06.06.2020 |
clicama

Mollet en Comú presenta la seva llista a les municipals i avança els principals eixos del seu programa

Mollet en Comú presenta la seva llista a les municipals i avança els principals eixos del seu programa

Mollet en Comú va presentar aquest diumenge, al Jardinet del Casal la presentació oficial de les 35 persones que componen la candidatura de les eleccions municipals del 26 de maig.


L’acte, que va estar presentat pel director de la Tramolla Ferran Jiménez va consistir en la presentació, una a una i per ordre invers a la seva posició a la candidatura, de les 35 persones que acompanyen a l’alcaldable Marina Escribano Maspons. Un equip que al parer de Jiménez “és un autèntic dream team” en la lluita pels drets socials i els serveis públics de la ciutat.


Paral·lelament a la presentació, diversos membres de la candidatura van fer explicacions dels principals eixos programàtics. La primera d’ells va anar a càrrec de l'exalcaldessa pel PSUC entre 1983 i 1987, Carme Coll i Truyol, qui tanca la llista dels 25 primers. Coll va reivindicar el llegat del PSUC a la ciutat i va assenyalar l’actual candidatura de Mollet en Comú com la seva successora. La segona persona a intervenir va ser el professional de la sanitat pública, Bienvenido de Miguel, 18è de la llista, el qual va parlar sobre la necessitat d'aconseguir un compromís per a la construcció d'un Centre d'Urgència d'Atenció Primària (CUAP) per descongestionar les urgències de l'hospital.


El número 2, Francisco Sancho, va exposar les principals propostes en matèria habitatge públic, com són "crear un pla local pel dret a l'habitatge, potenciar l'oficina municipal d'habitatge i disposar d'un parc d'habitatge públic assequible".


Un cop presentades totes les persones que componen la llista, la candidata a l’alcaldia, Marina Escribano, va destacar que una de les prioritats de Mollet en Comú és la dignificació dels barris, que és el lloc on es fa vida i on la gent se sent identificada". Així mateix, va assegurar que "tenim moltes ganes de governar per a tothom. Fa massa anys d'una manera de fer política que no és la que ens representa, que no és la que necessita la gent; necessitem que aquesta ciutat tingui un impuls, necessitem energies renovades i creiem que ho podem fer amb aquest programa i amb aquest equip de gent tan potent".


En aquest sentit, va voler remarcar que es tracta d’un equip de persones “bones, diverses i plurals que coneixen la ciutat, que s’estimen Mollet, i que estan implicades en diferents àmbits socials”. A totes elles, els va voler agrair “la generositat i el treball”, afegint que "és un luxe tenir a totes i cadascuna de les persones que estan en aquest equip".

Mollet en Comú presenta la seva llista a les municipals i avança els principals eixos del seu programa
comentaris