27.02.2021 |
clicama

Mollet en Comú ja té 1.000 signatures per reclamar residències públiques

5-residencies-mollet-en-comu
Mollet en Comú ja té 1.000 signatures per reclamar residències públiques

Mollet en Comú ja té 1.000 signatures per reclamar residències públiques. La recollida de signatures continuarà tot el mes de març i serà presentada al ple d'Abril, segons han informat des d'aquesta formació política.
La fita de les 1000 signatures es va assolir el passat dissabte 23 de març al matí, quan Mollet en Comú, com ha fet en altres ocasions, va plantar els seus estands a diferents barris de la ciutat per tal de continuar amb la seva campanya de recollida de signatures "A Mollet volem residències públiques per a la gent gran".
La campanya conclourà al ple que es farà el pròxim dia 8 d'abril, últim de la legislatura, on els regidors del Grup Municipal de Canviem Mollet, membres de Mollet en Comú, presentaran una moció, recolzada per les signatures recollides, on es plantegen els objectius de la campanya: Que la Generalitat construeixi residències públiques i que l'ajuntament de Mollet cedeixi terrenys municipals per la seva construcció.
Fins a la data del ple es continuarà amb la recollida de signatures al carrer i online. Els organitzadors valoren com a molt positiva aquesta campanya de presa de contacte amb els veïns i creuen que ampliaran molt significativament el nombre de participants.
Per a Mollet en Comú aquest tipus de serveis públics que garanteixin el benestar de la nostra gent gran haurien de ser una prioritat de tots els governs i és el model que defensem en tots els àmbits.
Una vegada acabada la jornada els organitzadors de la campanya van constatar que, a falta d'altres fulles en mans d'activistes i entitats i el formulari online, ja s'havien superat les 1000 signatures.

Mollet en Comú ja té 1.000 signatures per reclamar residències públiques
comentaris