08.08.2020 |
clicama

Mollet en Comú es reorganitza i aprova tres resolucions polítiques

La formació pensa que el Govern PSC-Podem serà un govern continuista
Mollet en Comú es reorganitza i aprova tres resolucions polítiques

El passat 15 de novembre, al Museu Abelló, va tenir lloc l’Assemblea de tardor de Mollet en Comú. En aquesta assemblea, segons han explicat des de la formació, es van treballar col·lectivament i de forma participativa i oberta, diferents aspectes de la formació política.


D’una banda, es va aprovar per unanimitat el document titulat “Construir l’alternativa 2019-2023”, on la formació es marca uns objectius ben clars, defineix quin tipus d’organització vol, i quins àmbits cal desenvolupar en el proper període. Posant molt d’èmfasi en el treball a la ciutat: barris, temes com el medi ambient, el feminisme i els serveis públics; la presència al carrer i el treball a l’ajuntament.


D’altra banda, el grup motor que fins ara ha portat l’organització, es transforma en l’executiva local, òrgan de direcció, que aprovava per unanimitat els seus 15 membres, escollits amb criteris diversos.


Finalment, l’assemblea va donar un amplíssim suport a 3 resolucions polítiques que versen sobre les restriccions de participació en el ple municipal, el cop d’estat a Bolívia, i el pacte PSC-Podem.


En aquest darrer tema des de Mollet en Comú es diu que l’anunci de pacte PSC-Podem, “s’ha presentat com si fos fruit del treball d’aquestes darreres setmanes, quan és molt clar que és un acord tancat des del moment en què trenquen el grup de Canviem i es facilita de forma irregular la possibilitat de tenir un grup propi amb les retribucions econòmiques que va comportar”.

La formació liderada per Marina Escribano pensa que el govern PSC-PODEM, “serà un govern de continuisme”, i considera que “de moment ha comportat més restriccions en la participació dels grups de l’oposició, de les entitats i de la ciutadania en general”.

Amb relació a la participació en els plens municipals, els comuns van aprovar que exigiran al govern local “tornar a l’statu quo existent abans de l’estiu per tal de donar veu i participació efectiva a la ciutadania” i es comprometen a impulsar la revisió del ROM o reglament de participació ciutadana “per tal d’ampliar els drets de tots els col·lectius de la nostra ciutat”.

Mollet en Comú es reorganitza i aprova tres resolucions polítiques
comentaris