05.06.2020 |
clicama

Mollet en Comú es compromet a fer audiències públiques cada 15 dies

Mollet en Comú es compromet a fer audiències públiques cada 15 dies

Mollet en Comú ha concentrat els seus esforços pels barris de la ciutat amb la idea d’aproximar-se als ciutadans amb actes de petit format on es podien fer propostes i preguntes a la candidata, Marina Escribano.


Al llarg de la primera setmana van visitar Gallecs, Estació del Nord, Can Pantiquet, Zona Centre, Plana Lledó, Can Borrell, Lourdes i Col·legis Nous i aquesta setmana la idea era fer la resta de barris i tornarem a alguns. Aquest dimecres hi havia un acte amb l’Ernest Urtasun, candidat a les europees i avui divendres tenen previst tancar la campanya amb una Festa Jove a la Plaça Europa.


El dilluns va tocar trobada amb els mitjans locals per parlar d’un dels eixos importants del programa electoral: les polítiques de participació i la democràcia local.


Mollet en Comú proposa incrementar els esforços per implicar els ciutadans amb el govern de la ciutat per mitjà de processos participatius amplis, trobades amb els ciutadans i més esforços en transparència, ja que opinen que actualment “es governa d'esquena a la gent”
Proposen seguir apostant pels pressupostos participatius i que almenys, un 1% del pressupost municipal no compromès sigui decidit pels veïns per mitjà de processos de decisió. Volen que, a diferència del que passa ara amb el Decideix 100.000 euros, siguin els mateixos veïns els que facin les propostes de projectes i també que hi hagi un procés participatiu per projectes joves. Mollet en Comú opina que el primer procés hauria de ser per fer una auditoria de l’Ajuntament.


Marina Escribano va dir que Mollet en Comú es compromet a fer més esforços per explicar la gestió als ciutadans i “a fer audiències públiques cada 15 dies”


També volen un portal de transparència més accessible, una agenda pública dels càrrecs electes i normes de transparència més clares.
“Volem un ajuntament obert a la ciutadania, dialogant i plural”, va dir Escribano.

Mollet en Comú es compromet a fer audiències públiques cada 15 dies
comentaris