23.10.2020 |
clicama

Mollet en Comú demana una comissió d’investigació per l’incident entre els CDR i la Policia Municipal de Mollet

Mollet en Comú demana una comissió d’investigació per l’incident entre els CDR i la Policia Municipal de Mollet

Mollet en Comú ha demanat crear una comissió d’investigació municipal sobre els fets que van succeir el passat dilluns dia 22 a la nit quan es va produir un incident entre un grup de persones dels CRD que estaven encartellant la plaça Catalunya amb cartells de suport als detinguts en l'operació Judes el 23 de setembre de 2019 i una patrulla de la policia local. L’incident va acabar amb tres persones imputades. A dos d'ells els imputen un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i a un altre, un delicte per desobediència greu. També es van produir contusions en almenys dues persones, una d’elles un agent
Mollet en Comú considera que “cal aclarir els fets de manera transparent, i per això la formació demana que es creï una comissió d’investigació, on tots els grups tinguem accés a la informació”
“Si els fets s’han esdevingut de la manera que ha transcendit, si una encartellada deriva en una actuació policial amb ús de la força i procés judicial per a diverses persones, alguna cosa no està funcionant, i per responsabilitat del govern, cal corregir i redreçar”, diu Mollet en Comú.
Mollet en Comú mostra la seva defensa de la llibertat d’expressió, “cada cop més en dubte a Mollet, amb el govern de PSC i Podemos” i demana que a la ciutat s’han de disposar d’espais per a enganxar cartells i fer difusió d’actes, tenir espais dins els mitjans de comunicació locals per expressar la pluralitat de la ciutadania molletana, o poder debatre del que sigui en el ple municipal. “Malauradament, sembla que el pacte PSC-Podemos no contempla la pluralitat ni la lliure expressió. Sembla que el Podemos de les places i del 15M s’ha esfumat, i comparteix el tarannà del PSC de fa anys, assenyalant i castigant les idees discrepants, judicialitzant la política, portant als tribunals la crítica a la seva gestió, restringint drets als plens, o bé utilitzant mètodes que s’allunyen totalment del diàleg i alimenten la confrontació. Aquest no és el Mollet que volem”, conclouen.

Mollet en Comú demana una comissió d’investigació per l’incident entre els CDR i la Policia Municipal de Mollet
comentaris